Χριστούγεννα στο καθήκον και μακριά από τις οικογένειές τους

Κρήτη
Χριστούγεννα στο καθήκον και μακριά από τις οικογένειές τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκατοντάδες οι εργαζόμενοι που δουλεύουν την ημέρα των Χριστουγέννων

Χριστούγεννα στη δουλειά κάνουν πολλοί συνάνθρωποί μας, μακριά από τις οικογένειές τους.

Αρκετά ήταν τα περιστατικά στα οποία κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ανήμερα των Χριστουγέννων. Σε περιστατικά μέθης, αλλά και λιποθυμίας σε εκκλησίες στο Ηράκλειο, κλήθηκε το ΕΚΑΒ, από νωρίς το πρωί.

Προσοχή σε φαγητό και αλκοόλ, οι συμβουλές από τον διασώστη του ΕΚΑΒ και τηλεφωνητή βάρδιας στο ΕΚΑΒ, Σταύρο Πετράκη, ο οποίος αναφέρεται και στους συναδέλφους του, οι οποίοι βρίσκονται στο καθήκον και φέτος ανήμερα των Χριστουγέννων.

Στη πρώτη γραμμή του καθήκοντος και οι πυροσβέστες, την ημέρα των Χριστουγέννων. Βρίσκονται στο καθήκον, μακριά από την οικογένεια τους αλλά δίπλα σε όλους όσοι τους έχουν ανάγκη.

Επί ποδός βρίσκονται και άνδρες της Τροχαίας Ηρακλείου, οι οποίοι πραγματοποιούν ελέγχους στην πόλη του Ηρακλείου, στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο. Σύμφωνα με τον Στέλιο Καρακούδη, τις τελευταίες μέρες καταγράφεται μια μικρή αύξηση στα τροχαία ατυχήματα.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, υπάρχουν εργαζόμενοι που βρίσκονται στο πόστο τους για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Αρκετά, για παράδειγμα, είναι τα περίπτερα που είναι ανοικτά, με την κυρία Ελένη, από την Αλικαρνασσό, να εκφράζει την ικανοποίηση της για την κίνηση και με την ίδια να στέλνει ευχές προς όλο τον κόσμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News