Κρήτη

Συγκλονιστικές ιστορίες ζωής από την «Κίτρινη Αποστολή»

«Ώρα Αιχμής»: Μια εκπομπή αγάπης και προσφοράς

Ξεκίνησαν βασιζόμενοι σε μια ιδέα που τελικά έγινε όραμα και κατέληξε σε μια τεράστια αγκαλιά αγάπης και προσφοράς.

Η «Κίτρινη Αποστολή» αποτέλεσε την απάντηση μιας μερίδας ανθρώπων που στόχευαν σε ένα και μόνο δεδομένο που δεν ήταν άλλο από την ίδια την βοήθεια σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη στα χρόνια της οικονομικής κρίσης χωρίς να σημαίνει βεβαίως ότι σήμερα δεν υπάρχει ανάγκη για αυτή την βοήθεια.

Άλλωστε η «Κίτρινη Αποστολή» συνεχίζει χωρίς να έχει βάλει όρια στην δύναμη της προσφοράς. Πρωτεργάτης ο Δημήτρης Αποστολάκης που μοιράστηκε την ιδέα του με κάποιους φίλους και σήμερα τα μέλη της κίτρινης αποστολής στην σελίδα στο Facebook αγγίζουν τις 30 χιλιάδες.

Ναι δεν είναι λίγο να μπορείς να βλέπεις την προσπάθεια σου να έχει γιγαντωθεί γιατί πολύ γρήγορα ο Δημήτρης έγινε ομάδας με αυτούς που πίστεψαν πως ο εθελοντισμός μπορεί να καλύψει ακόμα και τις μεγάλες αδυναμίες του κράτους.

Στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής», με το Μάνο Δασκαλάκη, οι εθελοντές της κίτρινης αποστολής μίλησαν για αυτό το ταξίδι που γιγαντώνεται όλο και περισσότερο αλλά και στο μέγεθος του προβλήματος στην Κρήτη όσον αφορά πολλούς συνανθρώπους μας που το αυτονόητο δεν είναι σε καμία περίπτωση και δεδομένο.

Με τις στιγμές της συγκίνησης να είναι πολλές στην διάρκεια του τηλεοπτικού αέρα, οι εθελοντές της «Κίτρινη Αποστολή» απέδειξαν ότι πράγματι το ελληνικό φιλότιμο είναι μια λέξη που δικαίως δεν μπορεί να μεταφραστεί από καμία άλλη γλώσσα.

Μια εκπομπή αγάπης και προσφοράς με την «Κίτρινη Αποστολή» να στέλνει το μήνυμα πως ο ένας μπορεί να γινεί ένας ολόκληρος στρατός εθελοντών που βοηθά γιατί πολύ απλά αυτό είναι χρέος για τον καθένα από εμάς.

Δείτε την εκπομπή:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια