Διπλή διάκριση για την “Kouvidis” στα Made in Greece Awards

Κρήτη
Διπλή διάκριση για την “Kouvidis” στα Made in Greece Awards

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβεύτηκαν τα καινοτόμα βιομηχανικά προϊόντα της εταιρείας

Δύο πολύ σημαντικά βραβεία, ένα χρυσό και ένα ασημένιο, απέσπασε η “Kouvidis” στις κατηγορίες «Καινοτόμο βιομηχανικό προϊόν» και «Επώνυμο βιομηχανικό προϊόν» στο θεσμό «Made in Greece Αwards 2019» της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμο βιομηχανικό προϊόν» κέρδισε o νέος 3στρωματικός σωλήνας μεσαίου τύπου DUROFLEX PLUS, ο μοναδικός σωλήνας δομημένου τοιχώματος μικρών διαμέτρων στην Ευρώπη που φέρνει την επανάσταση στην χωνευτή εγκατάσταση κάνοντας το έργο του εγκαταστάτη ευκολότερο και γρηγορότερο. Τα κριτήρια αξιολόγησης της εν λόγω υποψηφιότητας ήταν η σπουδαιότητα και χρησιμότητα της καινοτομίας που ενσωματώνει το προϊόν, η πρωτοτυπία του σε σύγκριση με ανταγωνιστικά προϊόντα του κλάδου σε διεθνή κλίμακα, οι μελλοντικές του προοπτικές καθώς και ο βαθμός της προστιθεμένης αξίας του στην Ελληνική Οικονομία.

Το ασημένιο βραβείο στη κατηγορία «Επώνυμο βιομηχανικό προϊόν» κέρδισε το αναγνωρισμένο σύστημα σωλήνων βαρέος τύπου CONDUR – CONFLEX για τα 35 χρόνια επιτυχημένης και διακεκριμένης πορείας στην ελληνική αγορά του ηλεκτρολογικού υλικού καθώς και σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού. Το προϊόν αξιολογήθηκε για την «επωνυμία» του από την κριτική επιτροπή για τη διάρκεια της παρουσίας του στο πέρασμα του χρόνου, την επιτυχημένη πορεία του καθώς και την διεθνή αναγνώριση και καταξίωση του στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού.

Τα δύο βραβεία παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Κωνσταντίνος Κουβίδης. Στο πλαίσιο αυτής της διπλής διάκρισης δήλωσε: «Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία η οποία αποτελεί το επιστέγασμα της αέναης προσπάθειας μας να ενισχύσουμε τη φήμη του ‘‘παράγω ελληνικά’’ στις διεθνείς αγορές, αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα με υψηλή προστιθέμενη αξία που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προκλήσεις της παγκόσμιας αγοράς. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη διπλή διάκριση που αποσπάσαμε τόσο για τους νέους 3στρωματικούς σωλήνες DUROFLEX PLUS, που τώρα λανσάρουμε στην αγορά, όσο και για το καταξιωμένο σύστημα σωλήνων βαρεός τύπου CONDUR-CONFLEX. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας τιμώντας αυτές τις διακρίσεις ώστε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα υποστηρίζοντας τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης».

Ο θεσμός «Made in Greece» είναι μια από τις σημαντικότερες ενέργειες της ΕΛ.Α.Μ. στην προσπάθεια της να ενδυναμώσει και να διαδώσει ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο καινοτομίας και εξωστρέφειας αναδεικνύοντας προϊόντα ποιοτικά και καινοτόμα που παράγονται στην Ελλάδα και ενισχύουν τον εθνικό μας πλούτο. Διοργανώνεται από το 2013 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News