Κρήτη

Καιρός: Έπεσε χαλάζι στο Ηράκλειο – «Άνοιξαν οι ουρανοί»

Λόγω της βροχόπτωσης το Ηράκλείο θυμίζει έρημη πόλη

Καταρρακτώδης βροχή πέφτει από το πρωί της Τρίτης, κατά διαστήματα, στην πόλη του Ηρακλείου, που σε συνδυασμό με τις καταιγίδες αλλά και την πτώση της θερμοκρασίας, παρέπεμπαν σε άκρως χειμερινό σκηνικό.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός ότι λίγο πριν τις 10 το πρωί έπεσε χαλάζι εντός των τειχών.

Το Ηράκλειο θυμίζει "έρημη πόλη", αφού  η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα είναι ελάχιστη με ότι αυτό συνεπάγεται για τους καταστηματάρχες που περίμεναν και σήμερα τον τζίρο τους να αυξηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, οι  οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους ενώ ο καιρος δεν βοήθησε ούτε τους καλαντάδες που είχαν σκοπό σήμερα να ξεχυθούν στους δρόμους για τα καθιερώμενα κάλαντα.

Καλό θα είναι οι οδηγοί να αποφεύγουν τις μετακινήσεις τους απο τις λεγόμενες "ιρλανδικές διαβάσεις", που έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για όλους εκείνους αποφασισουν να περάσουν από τα συγκεκριμένα σημεία. 

 

 

Άσχημες καιρικές συνθήκες επικρατούν και στα Χανιά με αποτέλεσμα να έχουν υπάρξει κατολισθήσεις, μικρής έκτασης, στην περιοχή "Χλιαρό", στον επαρχιακό δρόμο της Σούγιας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια