Φονικό στη Νέα Αλικαρνασσό: Ποιος ήταν ο λόγος του εγκλήματος - Απολογείται ο συζυγοκτόνος

Κρήτη
Φονικό στη Νέα Αλικαρνασσό: Ποιος ήταν ο λόγος του εγκλήματος - Απολογείται ο συζυγοκτόνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για «διατάραξη του έγγαμου βίου» με υπαιτιότητα του θύματος μιλά η συνήγορος του 54χρονου

Εντός της σημερινής ημέρας αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Ηρακλείου ο 54χρονος άνδρας, ο οποίος προχθές τα ξημερώματα πυροβόλησε θανάσιμα με μια καραμπίνα την 33χρονη σύζυγό του - και μητέρα του 4χρονου παιδιού τους - μέσα στο σπίτι της οικογένειάς τους, στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ο κατηγορούμενος άνδρας οδηγήθηκε χθες σιδηροδέσμιος στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου και τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση».

Τη χθεσινή ημέρα, η δικηγόρος του 54χρονου ανέφερε ότι ο εντολέας της είναι μετανιωμένος και συντετριμμένος από την πράξη του. Επισήμανε, ωστόσο, ότι υπήρξε λόγος που έφτασε «στο σημείο να χάσει τον έλεγχο του εαυτού του και να οδηγηθεί» στο σημείο που οδηγήθηκε.

Όπως όλα δείχνουν, πάντως, ο κατηγορούμενος βγήκε εκτός εαυτού, εξαιτίας της διαπίστωσης ότι η 33χρονη σύζυγός του είχε «εξωσυζυγική δραστηριότητα».

Ο κατηγορούμενος πατέρας ενός 4χρονου αγοριού οδηγήθηκε χθες, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στα Δικαστήρια Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News