«True Leader» ο Όμιλος Καράτζη!

Κρήτη
«True Leader» ο Όμιλος Καράτζη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Όμιλος Καράτζη διακρίθηκε ως «True Leader»

Πραγματοποιήθηκε για άλλη μία φορά  η 9η τελετή βράβευσης των «True Leaders» της ICAP GROUP, η οποία κάθε χρόνο αναδεικνύει τις Εταιρείες και Ομίλους Πρωταθλητές Κερδών και Κύκλου Εργασιών της Ελλάδας, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Divani Caravel Athens.

Τον κορυφαίο θεσμό των True Leaders, έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης καθώς και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Για άλλη μία χρονιά Βραβεύτηκαν μεγάλες επιχειρήσεις και ανάμεσα τους ο Όμιλος ΚΑΡΑΤΖΗ όπου και βραβεύτηκε για  3η συνεχόμενη χρονιά ως True Leader.

Από το σύνολο των περίπου 31.000 ισολογισμών που εξετάστηκε από την ICAP GROUP  για το 2018, μόνο 66 Εταιρείες και 16 Όμιλοι πληρούσαν ταυτόχρονα όλα τα κριτήρια συμμετοχής και η εταιρεία ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε ήταν μία από αυτές.

Πιο συγκεκριμένα, η διάκριση του Ομίλου ΚΑΡΑΤΖΗ ως «True Leader» σηματοδοτεί τα εξής:

Κατατάσσεται στην 2η θέση στον κλάδο Βιομηχανία (Διάφορα Προϊόντα), συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις 500 μεγαλύτερες Εταιρείες βάσει EBITDA, είναι μέσα στη λίστα με τους 200 μεγαλύτερους Ομίλους βάσει EBITDA.

Στην εκδήλωση και συγκεκριμένα στην βράβευση της εταιρείας ΚΑΡΑΤΖΗ, παρευρέθηκαν:

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Καράτζη, κος Καράτζης Αντώνιος, o Γενικός Διευ/ντής, κος Αρχοντάκης Κων/νος, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευ/ντής, κος Μιχαλάκης Μάνος, ο Διευ/ντής πωλήσεων, κος Αλεξανδράκης Νικόλαος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της TEZ TOUR Ελλάδας, κος Χαριτίδης Δημήτρης, ο Διευ/ντής Ψηφιακών Μέσων της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, κος Μπάρλας Χρήστος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ARIOSTEA ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε., κος Παπαγεωργίου Ανδρέας, καθώς και πολλοί ακόμα.

Το βραβείο παρέλαβε ο κος Αρχοντάκης Κων/νος , Γενικός Διευ/ντής του ομίλου, από τον αντιπρόεδρο του ΣΕΒ, κο Μπίτσιο Κων/νο.

(Στα αριστερά ο κος Μπίτσιος Κων/νος Αντιπρόεδρος ΣΕΒ, και στα δεξιά ο κος Αρχοντάκης Κων/νος, Γενικός Διευ/ντής του ομίλου Καράτζη)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News