Φονικό στην Ν. Αλικαρνασσό: Δήλωσε μετανιωμένος ο 54χρονος - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Κρήτη
Φονικό στην Ν. Αλικαρνασσό: Δήλωσε μετανιωμένος ο 54χρονος - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίπλα στο 4χρονο παιδί τους το έγκλημα - 54χρονος εκτέλεσε με καραμπίνα την 33χρονη σύζυγό του.

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών ο 54χρονος από τη Νέα Αλικαρνασσό, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, πυροβόλησε και σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του και μητέρα του 4χρονου παιδιού τους.

Ο 54χρονος που παραδόθηκε μόνος του στις αστυνομικές αρχές, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι, ενώ  σύμφωνα με την συνήγορό του, ισχυρίστηκε ότι είχε  λόγο που βρέθηκε σε κατάσταση εκτός ελέγχου και έπραξε ό,τι έπραξε.

Ο 54χρονος υδραυλικός σύμφωνα με πληροφορίες είχε εντοπίσει στοιχεία που τον οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι η άτυχη 33χρονη είχε εξωσυζυγική σχέση με άλλον άνδρα, κάτι που εκείνο το βράδυ βρέθηκε στο επίκεντρο ενός από τους πολλούς καυγάδες που είχαν μεταξύ τους οι δύο σύζυγοι.

Ο 54χρονος σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχοντας καταναλώσει όπως και 33χρονη ποσότητα αλκοόλ, καθώς μόλις είχαν επιστρέψει από νυχτερινή έξοδο, στο αποκορύφωμα του καυγά, έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε και σκότωσε τη νεαρή σύζυγό του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και ενώ το παιδί τους 4 ετών κοιμόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι διένυε έντονες περιόδους κατά διαστήματα, ενώ υπήρξε και περίοδος που είχαν απομακρυνθεί, με την ίδια να επιστρέφει στον τόπο καταγωγής της την Πάτρα.

Τη μοιραία πάντως βραδιά ο δράστης μετά τους δύο απανωτούς πυροβολισμούς με την καραμπίνα που είχε στο σπίτι και το θάνατο της συζύγου του πήρε το παιδί του που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και πριν παραδοθεί το οδήγησε στο λιμάνι του Ηρακλείου προκειμένου να περάσει όπως είπαν μέλη του φιλικού του περιβάλλοντος, κάποιες τελευταίες στιγμές μαζί του, όπως τουλάχιστον ο ίδιος ισχυρίστηκε.

Κάτοικοι της Αλικαρνασσού ωστόσο, πολύ κοντά στο σπίτι της οικογένειας περιέγραψαν ότι η ένταση ήταν ένα συχνό φαινόμενο στο σπίτι του ζευγαριού, χωρίς ωστόσο κανείς να μπορεί να πιστέψει ότι μια προβληματική ίσως συζυγική σχέση θα κατέληγε σε φονικό.

Η ζήλια «όπλισε» το χέρι και οδήγησε στην εκτέλεση της 33χρονης μητέρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News