Κρήτη

Κανονικά θα λειτουργήσει η παθολογική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Την εφημέρευση θα ενισχύσουν γιατροί άλλων νοσοκομείων

Η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης ενημερώνει τους πολίτες ότι η λειτουργία της παθολογικής κλινικής και η εφημέρευση του Γ.Ν. Ρεθύμνου θα πραγματοποιούνται κανονικά, τόσο τις υπολειπόμενες ημέρες του έτους, όσο και το νέο έτος.

Για την κάλυψη των επιτακτικών αναγκών εφημέρευσης και την εξυπηρέτηση των ληπτών υπηρεσιών υγείας η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης έχει ήδη μετακινήσει τους δύο τελευταίους μήνες δέκα (10) συνολικά γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, από άλλες δομές υγείας ευθύνης της, οι οποίοι παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο Γ.Ν. Ρεθύμνου.

Παράλληλα, με τη συνεργασία και τη σύμφωνη γνώμη τους, υποστήριξη στην εφημέρευση και τη λειτουργία της Παθολογικής κλινικής του Γ.Ν. Ρεθύμνου θα παρέχουν τον Ιανουάριο 2020 και οι δύο Διευθύντριες Παθολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Επίσης έχουν δρομολογηθεί, στην προκήρυξη για μόνιμο ιατρικό προσωπικό, 2 θέσεις ιατρών παθολογίας στο Γ.Ν. Ρεθύμνου, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη στελέχωση της παθολογικής κλινικής.

«Η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, σεβόμενη το δικαίωμα στη δωρεάν και ασφαλή παροχή υπηρεσιών υγείας, διαβεβαιώνει τους συνεργάτες της επαγγελματίες υγείας, αλλά και τους πολίτες του νομού Ρεθύμνου και όλης της Κρήτης ότι αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα και εντιμότητα κάθε ζήτημα που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη λειτουργία των μονάδων υγείας ευθύνης της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια