Από την Aegean το πρώτο αεροσκάφος της οικογένειας A320neo

Κρήτη
Από την Aegean το πρώτο αεροσκάφος της οικογένειας A320neo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφετηρία για περισσότερα για τους επιβάτες της Aegean

Με δυναμικό τρόπο και ουσιαστικά συνεχίζεται η ριζική ανανέωση του στόλου της Aegean με στόχο έως το 2024 η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της χώρας να έχει παραλάβει συνολικά 46 αεροσκάφη Airbus A320neo.

Τα προηγούμενα χρόνια η Aegean με μια ακόμα παραγγελία είχε εντάξει στον στόλο της τον συγκεκριμένο τύπο αεροσκάφους με τα αποτελέσματα από την πτητική του δραστηριότητα να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά.

Μάλιστα την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στην έδρα της Airbus στην Τουλούζη, παρουσία των διοικήσεων της Aegean και της Airbus, η Aegean παρέλαβε το πρώτο της αεροσκάφος A320neo.

Συνολικά η εταιρεία πρόκειται να παραλάβει κατ’ ελάχιστο 46 νέα αεροσκάφη της οικογένειας Α320neo και Α321neo, συνολικής αξίας 6 δισ. δολαρίων σε τιμές καταλόγου, έως το 2024, καθώς η αρχική παραγγελία του Ιουνίου του προηγούμενου έτους για 30 αεροσκάφη του τύπου προς την Airbus, ήδη επεκτάθηκε με 16 επιπρόσθετα, χάρη στην υποστήριξη χρηματοπιστωτικών οργανισμών.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες εκπαίδευσης και προετοιμασίας υποστήριξης για τα νέα αεροσκάφη, με στόχο την ένταξή τους στον στόλο της εταιρείας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα πρώτα τους δρομολόγια στα μέσα Φεβρουαρίου. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News