«Ήρωες»: ’Ήμουν παιδί ορφανοτροφείου - Γιατί με αφήσατε εδώ; Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Κρήτη
«Ήρωες»: ’Ήμουν παιδί ορφανοτροφείου - Γιατί με αφήσατε εδώ; Συγκλονιστικές μαρτυρίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο φόβος της μοναξιάς μέσα στα ιδρύματα - Μια εκπομπή που καθήλωσε τους τηλεθεατές της ΚΡΗΤΗ TV για τις υιοθεσίες και ορφανοτροφεία

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαριάννας στην εκπομπή Ήρωες της ΚΡΗΤΗ  TV για τα χρόνια που βρέθηκε στο ορφανοτροφείο καθήλωσε με τη νεαρή κοπέλα να μιλά χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις για το χρόνο που πέρασε σε ίδρυμα αφημένη από τους βιολογικούς της γονείς.

Με θάρρος και δύναμη ψυχής αναφέρεται στα συναισθήματα που νιώθει ένα 4χρονο κοριτσάκι μέσα στους τέσσερις τοίχους ενός ορφανοτροφείου. ‘’Μοναξιά, φόβος, θλίψη, φοβούμουν τι θα ξημερώσει..’’ αναφέρει και συγκινεί. « Γιατί είμαι εδώ. Γιατί με αφήσατε»;

Ερωτήματα για τα οποία δεν πήρε ποτέ απαντήσεις.

Στην εκπομπή μίλησαν και η Όλγα που έχει υιοθετήσει ένα κοριτσάκι όπως και η Ζωή η οποία από τις πρώτες ημέρες της ζωής της βρέθηκε στα χέρια μίας θετής οικογένειας.

Μετά τα 40 μου άκουσα για πρώτη φορά τη φράση μαμά λέει με τρεμάμενη φωνή η Όλγα, με τη Ζωή να στέκεται σε εκείνο που αναρωτιόταν. Γιατί να με παρατήσουν; Γιατί να είμαι ένα παρατημένο παιδί.

Ακολουθεί ολόκληρη η εκπομπή με τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα με την μαρτυρία της Μαριάννας στο (04.26) και (34.31) και την μαρτυρίας της Όλγας στο (07.14) και (37.39).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News