Σάρωσε ο Μαρινάκης στις εκλογές

Κρήτη
Σάρωσε ο Μαρινάκης στις εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιβραβεύτηκε για τη θητεία του και πήρε ουσιαστικά - μέσω κάλπης - εντολή να συνεχίσει στο “τιμόνι” της πανελλήνιας Ένωσης.

Ο λόγος για τον δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη, o οποίος αναμένεται να επανεκλεγεί πρόεδρος στην Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης, αφού ήρθε πρώτος σε ψήφους στο νέο 12μελές Διοικητικό Συμβούλιο που ψηφίστηκε χθες από τη γενική συνέλευση της ΕΔΕΥΑ.

Για το τυπικό του πράγματος, βεβαίως, θα πρέπει να περιμένουμε τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. της ΕΔΕΥΑ για να δούμε αν ο δήμαρχος Ρεθύμνου θα συνεχίσει στην προεδρία.

Ωστόσο το γεγονός ότι ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ ήρθε πρώτος σε ψήφους δείχνει ότι θα αναδειχτεί ξανά στην προεδρία.

Στο νέο Δ.Σ. της ΕΔΕΥΑ, που αναμένεται να συγκροτηθεί σε Σώμα μετά τις γιορτές προκειμένου να εκλέξει τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, εξελέγησαν κατά σειρά οι: Γιώργης Μαρινάκης, δήμαρχος Ρεθύμνου, Aπόστολος Καλογιάννης, δήμαρχος Λαρισαίων, Αθανάσιος Μασλαρινός, δήμαρχος Βισαλτίας, Δημήτριος Καρασταύρου, μέλος ΔΕΥΑ Κομοτηνής, Στέργιος Διαμάντης, πρόεδρος ΔΕΥΑ Βέροιας, Αστέριος Μπουσνάκης, πρόεδρος ΔΕΥΑ Κατερίνης, Σαράντος Μαρινάκης, μέλος Δ.Σ. ΔΕΥΑ Καλαμάτας, Ελένη Βάκα, δήμαρχος Χαλκίδας, Ευάγγελος Μυτιληνιός, μέλος Δ.Σ. ΔΕΥΑ Αλεξ/πολης, Κωνσταντίνος Παπαλός, πρόεδρος ΔΕΥΑ Καρδίτσας, Σπυρίδων Σταματόπουλος, δήμαρχος Σικυωνίων, και Νικόλαος Χατζηαντωνίου, πρόεδρος ΔΕΥΑ Πυλαίας-Χορτιάτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News