Κακοκαιρία Ετεοκλής: Κανονικά θα κινηθούν τα πλοία της γραμμής - Πρόβλεψη για την Κυριακή

Κρήτη
Κακοκαιρία Ετεοκλής: Κανονικά θα κινηθούν τα πλοία της γραμμής - Πρόβλεψη για την Κυριακή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικά ύψη βροχής καταγράφηκαν το Σάββατο 14/02 στην Κρήτη

Παρά τους ισχυρούς ανέμους και τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν, ιδιαίτερα τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες, πολλές περιοχές της Κρήτης ,μεταξύ των οποίων  και το Ηράκλειο, ο απόπλους των πλοίων θα εκτελεστεί κανονικά, για τα πλοία της γραμμής από Ηράκλειο και Χανιά με προορισμό τον Πειραιά.

Δεν υπάρχει καμία προειδοποίηση για απαγορευτικό τουλάχιστον μέχρι τις 12 το βράδυ για τις εν λόγω ακτοπλοϊκές γραμμές και σε κάθε περίπτωση, αν υπάρξουν αλλαγές, το επιβατικό κοινό θα ενημερωθεί με ανακοινώσεις.

Σημαντικά ύψη βροχής καταγράφηκαν το Σάββατο 14/02 στην Κρήτη.

Στον πίνακα που ακολουθεί δίνονται τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχής που έχουν καταγραφεί από το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.gr στο νησί, μέχρι τις 8 το βράδυ του Σαββάτου 14/12.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα φαίνεται πως εξασθενούν από το απόγευμα του Σαββάτου και ο καιρός θα βελτιωθεί την Κυριακή.

Για την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το meteo, αναμένονται κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές στο Νότιο Αιγαίο, φαινόμενα που βαθμιαία θα σταματήσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Κρήτη από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και προοδευτική εξασθένηση, ενώ τις απογευματινές ώρες στα νότια πελάγη θα επικρατήσουν ανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News