Ηχηρή η εκπροσώπηση της Κρήτης με τον Γ. Σέγκο

Κρήτη
Ηχηρή η εκπροσώπηση της Κρήτης με τον Γ. Σέγκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

εκλέχτηκε στη θέση του γραμματέα του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Δικτύου ΦΟΔΣΑ

Ηχηρή είναι η εκπροσώπηση της Κρήτης στο Πανελλήνιο Δίκτυο Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Κατά τις εκλογικές αρχαιρεσίες στη Θήβα, ο δήμαρχος Χερσονήσου και πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Βόρειας Πεδιάδος, Γιάννης Σέγκος, εκλέχτηκε στη θέση του γραμματέα του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Δικτύου.

Η άκρως τιμητική αυτή εκλογή του Γιάννη Σέγκου σηματοδοτεί αν μη τι άλλο μια σημαντική αναγνώριση στο έργο που συντελείται στον ΦΟΔΣΑ Βόρειας Πεδιάδας.

Αυτό ακριβώς τόνισε και ο ίδιος ο κ. Σέγκος μετά τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Δικτύου ΦΟΔΣΑ.

Το Πανελλήνιο Δίκτυο και οι ΦΟΔΣΑ που το συγκροτούν αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες και την κινητήρια δύναμη εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου, των υποδομών και εφαρμογής των βέλτιστων πρακτικών στην ορθολογική διαχείριση των στερεών αποβλήτων. Μάλιστα, η κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας τη δυναμική και την αξιοπιστία του Πανελλήνιου Δικτύου ΦοΔΣΑ, έχει εκφράσει τη βούληση να το συμπεριλάβει ως επίσημο συνομιλητή σε θέματα διαχείρισης στερεών αποβλήτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News