Διπλή τραγωδία για τον σμηναγό Γιώργο Ανδρουλάκη

Κρήτη
Διπλή τραγωδία για τον σμηναγό Γιώργο Ανδρουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που "οδηγούσε" στην εξόδιο ακολουθία την μητέρα του, πέθαινε και ο πεθερός του…

Aνείπωτη είναι η τραγωδία για την οικογένεια του σμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας Γιώργου Ανδρουλάκη και της συζύγου του, αξιωματικού της Αεροπορίας και διεθνή διαιτητή ποδοσφαίρου, Γεωργίας Κομισοπούλου καθώς την ώρα που «αποχαιρετούσε» τη μητέρα του Δέσποινα, έχανε και τον πεθερό του!

Ο πιλότος της Αεροπορίας μας, με τον αδελφό του, επίσης σμηναγό Μιχάλη Ανδρουλάκη και τα αδέλφια τους Γιάννη και Λευτέρη σε κλίμα οδύνης οδηγούσαν στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στον Χάρακα τη σορό της μητέρας τους για την εξόδιο ακολουθία όταν στην μικρή διαδρομή που χωρίζει το σπίτι τους από την εκκλησία, κατέρρεε ο πεθερός του.

Ο άτυχος άνδρας που είχε έρθει από τη Λάρισα για να «αποχαιρετήσει» την συμπεθέρα του, σωριάστηκε στο δρόμο, με την γιατρό που ήταν παρούσα, να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον ανατάξουν, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα.

Τραγική ειρωνεία, σύσσωμη η οικογένεια Ανδρουλάκη βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στη Λάρισα όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό σε κέντρο αποκατάστασης η Δέσποινα Ανδρουλάκη, που έφυγε χθες από τη ζωή. Την αείμνηστη συνόδευσαν στο Χάρακα τα παιδιά της και οι συγγενείς τους από την Λάρισα που έμελλε να ζήσουν σε λίγες ώρες έναν ακόμη σοκαριστικό θάνατο…

Στο άκουσμα της είδησης, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει το διπλό χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια του Γιώργου Ανδρουλάκη και της Γεωργίας Κομισοπούλου! Μία οικογένεια ιδιαίτερα αγαπητή στην ευρύτερη περιοχή που χαίρει της εκτίμησης όλων.  Άπαντες στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονα είχαν έναν καλό λόγο να πουν για την υπερήφανη μάνα Δέσποινα Ανδρουλάκη και τον αείμνηστο σύζυγο της Πολύβιο Ανδρουλάκη που μεγάλωσαν τέσσερα παιδιά, παράδειγμα προς μίμηση. Με τον Γιώργο και τον Μιχάλη να αποτελούν επίλεκτα μέλη της Πολεμικής Αεροπορίας, κοσμώντας με την παρουσία και το ήθος τους τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει πλέον τους δικούς τους ανθρώπους!  

Το neakriti.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια Ανδρουλάκη για τον αδόκητο χαμό των συγγενικών τους προσώπων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News