Τροχαία ατυχήματα με εκτροπές και την «Δίδω» να πλησιάζει την Κρήτη

Κρήτη
Τροχαία ατυχήματα με εκτροπές και την «Δίδω» να πλησιάζει την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδιαίτερη προσοχή στους δρόμους θα πρέπει να επιδείξουν οι διερχόμενοι οδηγοί-

Αλλεπάλληλα τροχαία ατυχήματα το απόγευμα της Τρίτης στο νομό Ηρακλείου, χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.

Αναλυτικότερα, τροχαίο ατύχημα συνέβη νωρίς το απόγευμα, στην εθνική οδό Αγίου Νικολάου  - Ηρακλείου, στο ύψος του "Κακού Όρους", μετά το παλιό ΚΤΕΟ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα όχημα εξετράπη της πορείας του, χωρίς ωστόσο  να υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία υπήρξε μία ακόμη εκτροπή οχήματος, αλλά και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Επίσης τροχαίο ατύχημα συνέβη και στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, με εμπλοκή ενός δίκυκλου, ο οδηγός του οποίου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Σε κάθε περίπτωση οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

 Τροχαία ατυχήματα και στα Χανιά

Το πρώτο τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγη ώρα μετά τις 18.30 το απόγευμα στο κέντρο των Χανίων.

Ένα σκούτερ που κινείτο στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου και στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, παρέσυρε πεζό που εκείνη τη στιγμή διέσχιζε τον δρόμο.

Αμέσως στο σημείο , σύμφωνα με το flashnews, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον πεζό ο οποίος είχε τις αισθήσεις του και αφού του παρείχε τις πρώτες βοήθειες τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

Οι επιβαίνοντες στο δίκυκλο ευτυχώς δεν έπαθαν το παραμικρό.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Το δεύτερο τροχαίο ατύχημα συνέβη στη συμβολή των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Μανουσογιαννάκηδων, όταν ένα μηχανάκι συγκρούστηκε  με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το δίκυκλο να καταλήξει κάτω από το όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε τραυματισμός.

Η «Διδώ» φαίνεται πως αρχίζει να κάνει σιγά- σιγά αισθητή την παρουσία της στην Κρήτη από το απόγευμα της Τρίτης.

Η βροχή που πέφτει σε διάφορες περιοχές είναι έντονη ενώ υπάρχει αισθητή πτώση της θερμοκρασίας αλλά και εκδήλωση καταιγίδων.

Πάντως, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις του meteo.gr, η… επέλαση της «Διδούς» από την Κρήτη θα διαρκέσει για ημέρες!

Ειδικότερα, βροχές αλλά και καταιγίδες αναμένονται σήμερα, Τρίτη, σε αρκετές περιοχές του νησιού.

Αύριο, Τετάρτη, τα καιρικά φαινόμενα θα είναι πιο ηπία, ενώ από την Πέμπτη μέχρι και το Σαββατοκύριακο τα καιρικά φαινόμενα θα ενταθούν ξανά, με καταιγίδες, στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού. Μάλιστα, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί και στους ανέμους, οι οποίοι και θα φτάσουν έως και τα 9 Μποφόρ.

Δείτε εδώ αναλυτικά την εξέλιξη του καιρού.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News