Ώρες αγωνίας για το βρέφος που στραβοκατάπιε – Στην εντατική Παίδων και ο 15χρονος με την εγκεφαλική αιμορραγία

Κρήτη
Ώρες αγωνίας για το βρέφος που στραβοκατάπιε – Στην εντατική Παίδων και ο 15χρονος με την εγκεφαλική αιμορραγία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας και του Πακιστανός που ενεπλάκη σε «φονική» συμπλοκή στο Τυμπάκι

Συνεχίζει να δίνει μάχη για την ζωή του, το 17 μηνών βρέφος που τα τελευταία 24ώρα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Το κοριτσάκι την περασμένη Πέμπτη φαίνεται να στραβοκατάπιε την τροφή του και από τότε μπήκε σε σοβαρές περιπέτειες.

Μεταφέρθηκε σε πρώτη φάση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ, με την κατάσταση της υγείας του εξαρχής να κρίνεται σοβαρή.

«Το βρέφος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ , διασωληνωμένο, σε καταστολή και υπό στενή ιατρική παρακολούθηση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Γιάννης Φανιουργιάκης , στο neakriti.

Να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα στην ΜΕΘ Παίδων, εξακολουθεί να νοσηλεύεται και ο 15χρονος από τον Άγιο Νικόλαο, ο οποίος τον περασμένο μήνα υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία, χωρίς όμως μέχρι και τώρα η κατάσταση της υγείας του να έχει αλλάξει.

Ενώ τέλος στην εντατική του ΠΑΓΝΗ, συνεχίζει να νοσηλεύεται και ο 29χρονος Πακιστανός που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στην διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής αλλοδαπών η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός ομοεθνή τους, στο Τυμπακι, στις 26 Νοεμβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News