Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου: Πόσες θέσεις εργασίας υπάρχουν σήμερα με 2.650 ευρώ;

Κρήτη
Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου: Πόσες θέσεις εργασίας υπάρχουν σήμερα με 2.650 ευρώ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κι όμως υπάρχει μισθός 2.650 ευρώ στο ΠΣΚΗ!

Αλήθεια, πόσες θέσεις εργασίας υπάρχουν σήμερα με μηνιαίο μισθό 2.650 ευρώ; Και πολύ περισσότερο, πώς μπορείς να πιάσεις τη δουλειά χωρίς διαγωνισμό αλλά με απευθείας ανάθεση; Μη σας φαίνονται αυτά εξωπραγματικά! Συμβαίνουν και συμβαίνουν στην πόλη μας! Από τη στήλη σάς έχουμε ενημερώσει για την πρόσληψη βιβλιοθηκάριου με τόσα λεφτά στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου!

Αναλυτικά, τώρα, η απόφαση της ΔΕΠΑΝΑΛ ανέβηκε και στη “Διαύγεια”! Πρόκειται για την απόφαση 272/6ης-11-2019, με την οποία εγκρίνεται η κάλυψη της θέσης υπευθύνου Αρχείου, Δραματολογίας και Μουσικής Βιβλιοθήκης του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου με απευθείας ανάθεση. Η σύμβαση παροχής υπηρεσιών είναι ετήσια, δηλαδή για 12 μήνες, και αποφασίστηκε η σύναψη της σύμβασης παροχής υπηρεσιών στην Άννα Παπαγιαννάκη-Διβανή. Τo ύψος της σύμβασης ορίζεται - μηνιαίως - στο ποσό των 2.650 ευρώ πλέον του ΦΠΑ.

Οι αρμοδιότητες είναι:

1) δημιουργία αρχείου και τεκμηρίωση,

2) μουσικολογική ανάλυση, έρευνα και τεκμηρίωση των παραστάσεων,

3) δημιουργία μουσικών κύκλων και νέων θεματικών στον ετήσιο προγραμματισμό,

4) δημιουργία εκπαιδευτικών κύκλων και προγραμμάτων και

5) κατάλογοι έργων - αρχειοθέτηση, συγκριτική ανάλυση, τεκμηρίωση, αναπαράσταση και συναυλία!

Η απόφαση ελήφθη υπό τη συνεδρίαση του παλαιού προέδρου της ΔΕΠΑΝΑΛ και απορεί κάποιος... η νέα πρόεδρος πώς το αντιμετωπίζει έχοντας απέναντί της εργαζομένους πολλών ταχυτήτων στη ΔΕΠΑΝΑΛ και άλλους “ενοικιαζόμενους”, που στο τέλος της χρονιάς τους απολύουν οι “εργολάβοι” και ξανά από Γενάρη συμβάσεις, χάνοντας δικαιώματα και μισθούς! Τι εννοώ; Τι θα πει στους υπόλοιπους για τον μισθό των 2.650 ευρώ της μίας υπαλλήλου! Και πώς θα καλύψει τους υπολοίπους; Με τα εισιτήρια των 30 ευρώ της προσεχούς συναυλίας στο Πολιτιστικό Κέντρο; Και εξακολουθούμε να ρωτάμε την πρόεδρο και τον καλλιτεχνικό διευθυντή, επειδή είπατε για ειδικές κατηγορίες: Το 70% είναι εισιτήρια 30 ευρώ, ενώ για την ίδια συναυλία πέρυσι στη Θεσσαλονίκη το ανώτατο οικονομικά αντίτιμο ήταν τα 20 ευρώ; Και σκεφτείτε τώρα ότι συνάδελφος πήρε να κλείσει 4 οικογενειακά. Δεν εμπίπτει σε καμία κατηγορία και θα πρέπει να πληρώσει 120 ευρώ! «Άστο καλύτερα», σκέφτηκε... Τέχνη για λίγους και για όσους προλάβουν!

Η απόφαση:

Διαβάστε την απόφαση ΕΔΩ 

Διαβάστε ΕΔΩ την απόφαση για τη δαπάνη αεροπορικών εισιτηρίων, ύψους 794 ευρώ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News