Τροχαίο στο Γιόφυρο: Η παράσυρση πεζού από μηχανή μέσα από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης

Κρήτη
Τροχαίο στο Γιόφυρο: Η παράσυρση πεζού από μηχανή μέσα από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μάστιγα εξελίσσονται τα τροχαία στην πολύπαθη Λεωφόρο Παρλαμά, κοντά στον κόμβο του Γιοφύρου

Οι παρασύρσεις πεζών από διερχόμενα οχήματα και μηχανάκια είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή, οπότε και άθελά τους γίνονται συχνά θεατές σοκαριστικών εικόνων λόγω των τροχαίων ατυχημάτων που σημειώνονται, να ζητούν από τις Αρχές να μεριμνήσουν για την αποκατάσταση του προβλήματος, προτού χαθεί κι άλλη ανθρώπινη ζωή.

Άλλο ένα περιστατικό παράσυρσης πεζού σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, επί της οδού Μενελάου Παρλαμά, κοντά στον κομβο του Γιοφύρου,  όταν διερχόμενη μηχανή παρέσυρε πεζό.

Τα δραματικά δευτερόλεπτα του ατυχήματος κατέγραψε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης γραφείου τελετών, εικόνες που εξασφάλισε η “ΚΡΗΤΗ TV”, με τον ιδιοκτήτη να περιγράφει τις επικίνδυνες και τριτοκοσμικές καταστάσεις στον δρόμο της Μενελάου Παρλαμά και με τις εικόνες πραγματικά να σοκάρουν.

Αποτέλεσμα του ατυχήματος , ήταν ο τραυματισμός τόσο του 31χρονου οδηγού της μηχανής, όσο και του 55χρονου πεζού, με τον δεύτερο να βρίσκεται σε σοβαρότερη κατάσταση, αλλά και με τους δυο να μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη περίπου στις 6:30 χθες το πρωί, επί της οδού Μενελάου Παρλαμά κοντά στον κόμβο Γιοφύρου, όταν η μηχανή παρέσυρε - υπό αδιευκρίνιστες αιτίες - πεζό, ηλικίας 55 ετών. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, οι διασώστες των οποίων παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες και έπειτα τους μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο και εφημέρευε, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.

Καθημερινό φαινόμενο  - «Οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες»

Τα ατυχήματα με τις παρασύρσεις πεζών είναι σχεδόν καθημερινά επί της οδού Μενελάου Παρλαμά. Όπως δηλώνουν αγανακτισμένοι οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής, και πριν λίγες μέρες κοπέλα παρασύρθηκε από οδηγό αυτοκινήτου 4x4, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News