Στο Lyttos Beach το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξίδιο και το 15ο ITF

Κρήτη
Στο Lyttos Beach το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξίδιο και το 15ο ITF

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Lyttos Beach Tennis Academy

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης με αμαξίδιο φιλοξένησε με επιτυχία το Lyttos Beach, ενώ στο ξενοδοχείο εξακολουθεί να διεξάγεται το 15ο ITF.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, φιλοξενήσαμε την  Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες στην μονάδα μας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις με Αμαξίδιο που έλαβε χώρα με εξαιρετική επιτυχία το τριήμερο 29/10 έως 1/11/19, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Lyttos Beach Tennis Academy.

Τόσο οι αθλητές όσο και όλοι εμείς που παρακολουθήσαμε αυτό το τριήμερο τουρνουά, απολαύσαμε διεθνείς παίχτες με αξιοσημείωτη πορεία εντός και εκτός συνόρων.

Πρωταθλητής Ελλάδας (για 7η συνεχή χρονιά), αναδείχθηκε ο Στέφανος Διαμαντής, ενώ την δεύτερη και την τρίτη θέση κατέκτησαν οι Λαζαρίδης Γιώργος και Διαλεκτόπουλος Κων/νος αντίστοιχα.

Παράλληλα, στο Lyttos Beach συνεχίζεται το 15ο Pro Circuit ITF (με διεθνή βαθμολογία κατάταξης και χρηματικά έπαθλα), με τους τελικούς να γίνονται κάθε Κυριακή.

Οι τελικοί των ανδρών του Δεκεμβρίου, μεταδίδονται ζωντανά από το κυρίως γήπεδο «Στέφανος Τσιτσιπάς», από συνδρομητικό κανάλι.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη (τηλ. επικοινωνίας 2897 502588).»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News