Silver award για την Cretan Mill S.A.

Κρήτη
Silver award για την Cretan Mill S.A.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην κατηγορία “Top Manufacturing Company” στα Greek Exports Awards 2019

Περισσότερα από 300 άτομα, επιχειρηματίες και στελέχη εξαγωγικών εταιρειών, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και επίσημοι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν την Τελετή Απονομής των Greek Exports Awards 2019 στην οποία βραβεύτηκαν οι κορυφαίες εξαγωγικές εταιρείες για το 2019 και πραγματοποιήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2019, στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso.

Ασημένιο βραβείο απέσπασε η Κρητική εταιρία Cretan Mill, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Αλμπαντάκη,  ο απόλυτος  «πρωταγωνιστής» ενός κλάδου που αποτελεί το οξυγόνο της ελληνικής οικονομίας.  Η αγάπη για την Κρητική φύση και το ποιοτικό ελαιόλαδo αποτέλεσαν την πυξίδα σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε από το 1866.

Η Cretan Mill είναι η πρώτη πλήρως καθετοποιημένη εταιρεία στην Ελλάδα στο χώρο του ελαιολάδου, η οποία υιοθετεί βέλτιστες πρακτικές παραγωγής με την πιστοποίηση των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας ISO 22000, IFS και BRC. Αποτελεί τον πρεσβευτή του ελληνικού επιχειρείν σε ολόκληρο τον κόσμο, με συνεργασίες σε πάνω από 40 χώρες του πλανήτη και τις εξαγωγές της να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος  του συνολικού τζίρου της επιχείρησης.

Κάθε χρόνο , συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό ,  διαδίδοντας τη διατροφική αξία του ελαιολάδου και καθιστώντας γνωστά τα ελληνικά προϊόντα σε κάθε γωνιά της γης.

Τα Βραβεία διοργανώνονται για 8η συνεχόμενη χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την Ethos Awards, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Οι νικητές αναδείχθηκαν μέσα από παράλληλη ψηφοφορία κριτικής επιτροπής και κοινού.

Δείτε όλους του Νικητές ΕΔΩ.

Ακολούθησε η απονομή των Τιμητικών Βραβεύσεων της φετινής διοργάνωσης:

Η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων αποφάσισε φέτος να απονείμει τιμητική διάκριση στον κ. Κωνσταντόπουλο Γιώργο, Πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων ΣΕΒΕ, για συνολικό έργο και την συνεισφορά του στην προώθηση των ελληνικών εξαγωγών.

Η δεύτερη τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στο Ελληνο – Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας για την πολυετή υποστήριξή του στους Έλληνες εξαγωγείς..

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των βραβείων καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News