«Το ΥΠΑΤ να εκμεταλλευτεί το φάκελο που έχουμε καταθέσει στην ΕΕ για την κλιματική αλλαγή»

Κρήτη
«Το ΥΠΑΤ να εκμεταλλευτεί το φάκελο που έχουμε καταθέσει στην ΕΕ για την κλιματική αλλαγή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στ. Αραχωβίτης: Παραγωγοί και προϊόν μπορούν  να στηριχθούν.

Η στήριξη παραγωγών και παραγωγής, η αξιοποίηση του φακέλου που είχε καταθέσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Κλιματική αλλαγή ο ΣΥΡΙΖΑ,  οι προτάσεις του ΥΠΑΤ αναφορικά με την ΚΑΠ με πρόβλεψη 10ετίας, αλλά κι η απογοήτευση των πολιτών για τα έργα και τους χειρισμούς της Νέας Δημοκρατίας σε οικονομία, στήριξη των μικρομεσαίων, προσφυγικό – μεταναστευτικό και Εθνικά θέματα , στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του πρώην ΥΠΑΤ Σταύρου Αραχωβίτη από το Στούντιο του 98.4.

Συγκεκριμένα μίλησε για την πολιτική βούληση που απαιτείται προκειμένου να υποστηριχθούν οι ελαιοπαραγωγοί χωρίς προσκόμματα εν μέσω επιτροπών κι λοιπών οργάνων, καθώς και την προώθηση του παρθένου – τυποποιημένου ελαιολάδου  σε τιμές που να στηρίζουν τον παραγωγό.

Στάθηκε εκ νέου κοντά στους παραγωγούς κηπευτικών, μελισσοκόμους, κτηνοτρόφους κι αλιείς, την υπερφορολόγηση τους και την έλλειψη μέριμνας από πλευράς της Κυβέρνησης.

Αναφέρθηκε στην απογοήτευση των πολιτών με την πολιτική που ακολουθείται και τη γκρίνια ακόμα κι από το εσωκομματικό του ακροατήριο για τους χειρισμούς σε οικονομικά κι εθνικά θέματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News