Ειρήνη Νικολοπούλου: Ο Κρητικός που θυμάται στις δύσκολες στιγμές, ο... έρωτας και το παράπονό της από την Κρήτη

Κρήτη
Ειρήνη Νικολοπούλου: Ο Κρητικός που θυμάται στις δύσκολες στιγμές, ο... έρωτας και το παράπονό της από την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μιλά στην «Ανδριανή» για τον «έρωτά» της, την Κρήτη, ενώ αποκαλύπτει και ιστορίες της ζωής της…

Στον καναπέ της Ανδριανής Αγγελιδάκη και της εκπομπής «Ανδριανή» κάθισε η μάχιμη δημοσιογράφος, η βαθιά καλλιτεχνική φύση, ο άνθρωπος των αλλαγών και των ρίσκων, Ειρήνη Νικολοπούλου.

Ο έρωτάς της με την Κρήτη

«Είμαι βαθιά ερωτευμένη με την Κρήτη γιατί περιλαμβάνει όλα όσα είναι η δική μου κοσμοθεωρία. Ασφαλώς και θα ζούσα στην Κρήτη. Το “ένα μου πόδι” είναι στο Ρέθυμνο, αλλά ξεκίνησε από το Ηράκλειο. Στην Κρήτη μπορείς να κάνεις τα πάντα. Τα πάντα ευδοκιμούν. Η Κρήτη έχει “καλές νεράιδες”. Είναι ένας πραγματικός “λαβύρινθος” στον οποίο βρίσκεις πάντα διεξόδους», αναφέρει χαρακτηριστικά στην Ανδριανή.

Μάλιστα, είπε και για το παράπονό της, που δεν είναι άλλο από το… δρόμο του νησιού! «Δεν έχω καταλάβει γιατί όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν δεν έχουν φτιάξει το δρόμο (σσ. το ΒΟΑΚ). Επειδή την αγαπώ την Κρήτη, κάθε φορά που πρέπει να μιλήσω για ένα τροχαίο της Κρήτης με πιάνει το στομάχι μου. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό», σχολιάζει.

Όπως αποκάλυψε, της αρέσεις να παίρνει το αυτοκίνητο και να χάνεται στον Ψηλορείτη, να πηγαίνει στη Μονή Πρέβελης και να αγναντεύει το Κρητικό και Λιβυκό πέλαγος…

Αγαπά, επίσης, τη γαστρονομία της Κρήτης, ενώ αποκάλυψε πως τα περσυνά της γενέθλια τα γιόρτασε σε ένα μικρό χωριό του Ρεθύμνου. «Αυτός ο τόπος έχει τη δική του μουσική, το δικό του πολιτισμό», σχολίασε για την Κρήτη.

«Φοβάμαι λίγο τη μπαλοθιά. Όταν πρωτοξεκίνησα και ήρθα στην Κρήτη, έβαζα το κεφάλι μου… κάτω από το τραπέζι. Στον Αήμονα, ενώ έπεφταν μπαλωθιές, ένας Κρητικός μου λέει: “ψυχραιμία Νικολοπούλου”. Από τότε και σε όλη μου τη ζωή, όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, θυμάμαι αυτό τον Κρητικό που μου λέει “ψυχραιμία Νικολοπούλου”», αναφέρει η δημοσιογράφος.

Η τηλεόραση και η “στροφή” στο διαδίκτυο

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε για την άλλη μεγάλη της αγάπη, τη δημοσιογραφία, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως δε θα μπορούσε να “ρίξει” το ίντερνετ βγαίνοντας γυμνή, αλλά κάνοντας μια μεγάλη αποκλειστικότητα.

Μάλιστα, σχολίασε και τους τηλεθεατές, αναφέροντας πως «θέλουν το εύπεπτο, αλλά επιλέγουν και το καλό».

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε και για τη “στροφή” της από την τηλεόραση στο διαδίκτυο: «Ενώ σε κάποια πράγματα είμαι πολύ σταθερή, σε κάποια άλλα φεύγω, αλλάζω. Τι να κάνω; Να κάθομαι να μιλάω για το ένδοξο παρελθόν μου και να γίνω κι εγώ μια “μεγαλοκοπέλα” της ελληνικής τηλεόρασης;»,

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στην Ανδριανή Αγγελιδάκη για την περιπέτεια της υγείας της, για τους ανθρώπους που την έχουν καθορίσει, για τη συνέντευξη που έκανε στο Πακιστάν, καθώς και για πολλά ακόμη…

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News