Γιατρός με «φακελάκι» – Αναβλήθηκε η δίκη για το καλοκαίρι του 2020

Κρήτη
Γιατρός με «φακελάκι» – Αναβλήθηκε η δίκη για το καλοκαίρι του 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο χειρουργός είχε ζητήσει από τον άνδρα με καταγωγή από την ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου “φακελάκι” με περιεχόμενο περίπου 2.000 ευρώ

Για τις 15 Ιουνίου του 2020, ορίστηκε να γίνει η δίκη του γιατρού, διευθυντή του ΕΣΥ σε κλινική του ΠΑΓΝΗ, ο οποίος και κατηγορείται ότι ζήτησε από ασθενή του, «φακελάκι» με περίπου 2000 ευρώ.

Σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου για να δικαστεί ο Κρητικός γιατρός, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, καθώς φέρεται να ζήτησε και να έλαβε “φακελάκι” από ασθενή, τον οποίο είχε χειρουργήσει το προηγούμενο διάστημα.

Πρόκειται για την υπόθεση με “πρωταγωνιστή” διευθυντή του ΕΣΥ σε κλινική του ΠΑΓΝΗ, η οποία ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από μερικές ημέρες, αναστατώνοντας την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου.

Ο γιατρός είχε οδηγηθεί το περασμένο Σάββατο, με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για «δωροληψία».

Ο χειρουργός αφέθηκε κατόπιν ελεύθερος και, όπως έγινε γνωστό, η δίκη ορίστηκε για σήμερα το μεσημέρι που τελικά όπως αποφασίστηκε θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News