Κρήτη

Οι Πολωνοί επιλέγουν σταθερά Κρήτη

Η Περιφέρεια Κρήτης στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “TT Warsaw 2019”

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “TT Warsaw 2019” στη Βαρσοβία συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης, με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Πολωνία.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Ανατολική Ευρώπη με πάνω από 500 εκθέτες, από 53 χώρες, αποτελώντας πόλο έλξης για επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και Πολωνούς τουρίστες, ενώ οι επισκέπτες της ξεπερνούν τους 21.000.

Η πολωνική αγορά είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά και η Κρήτη είναι σταθερά πρώτη στις προτιμήσεις των Πολωνών. Όσον αφορά στην τουριστική κίνηση από την πολωνική αγορά, το 2020 η πρόβλεψη είναι πως θα κινηθούμε στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, το τουριστικό γραφείο Rainbow δίνει μια αύξηση περίπου 30% στις αφίξεις του στα Χανιά, ενώ πραγματοποιεί μια επένδυση στο Ρέθυμνο ανακαινίζοντας μια ξενοδοχειακή μονάδα.

«Η Πολωνία είναι μια χώρα με πολύ μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης για τον ελληνικό τουρισμό γενικότερα, και φυσικά η Κρήτη διατηρεί την πρωτιά στην προτίμησή της», τονίζει ο Κυριάκος Κώτσογλου, εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο οποίος εκπροσώπησε την Περιφέρεια Κρήτης στην έκθεση.

«Με το σύνολο των ενεργειών μας, πρέπει να καταστήσουμε την Πολωνία τον νέο μεγάλο τουριστικό πόλο έλξης μας, μιας και είναι μια μεγάλη και προοδευτική οικονομία, χωρίς ανεργία. Περιμένουμε αύξηση και θα την επιδιώξουμε με κάθε τρόπο», ανέφερε ο κ. Κώτσογλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια