Κρήτη

SOS ΒΟΑΚ: «Έρχεται» η πρώτη Παγκρήτια αυτοκινητοπομπή επί της Εθνικής

Κάλεσμα στοςυ Κρητικούς, απ’ άκρη σ’ άκρη του νησιού

Με φόντο τα τροχαία δυστυχήματα που γίνονται επί του Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), η ομάδα «SOS BOAK» θα πραγματοποιήσει την πρώτη Παγκρήτια αυτοκινητοπομπή στο ΒΟΑΚ.

Η αυτοκινητοπομπή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, με αφετηρία τις 11 το πρωί.

Το σημείο συνάντησης για το Ηράκλειο και τους κατοίκους της Ανατολικής Κρήτης θα είναι το βενζινάδικο στην Αγία Πελαγία («Γρηγόρης»), ενώ το σημείο συνάντηση για τους κατοίκους των Χανίων, θα είναι το Λιμάνι της Σούδας.

Οι συμμετέχοντες, από κάθε γωνιά της Κρήτης, θα συναντηθούν στη Μαρίνα Ρεθύμνου και, από εκεί, στη 1 το μεσημέρι θα κάνουν την πρώτη απόπειρα μιας «μίνι», όπως αναφέρουν στη σχετική τους ανακοίνωση, αυτοκινητοπομπής επί του ΒΟΑΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΡΗΤΗ

Την Κυριακή 1/12/19 11:00 το πρωί

ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ - ΚΑΦΕ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟ

ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Εκεί θα μπουν αυτοκόλλητα στους ενδιαφερόμενους και στις 13:00 μμ ξεκινάμε όλοι μαζί για την πρώτη απόπειρα μιας "μίνι Παγκρήτιας" αυτοκινητοπομπής.

Δηλώσετε σε σχόλιο συμμετοχή ώστε να ληφθούν όλα τα απαραιτητα μέτρα ασφαλείας, ανάλογα το πλήθος των οχημάτων που θα μαζευτούμε!

ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

Την Κυριακή 1/12/19 11:00 το πρωί

ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟ

ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Εκεί θα μπουν αυτοκόλλητα στους ενδιαφερόμενους και θα κάνουμε όλοι μαζί τη πρώτη απόπειρα μιας "μίνι Παγκρήτιας" αυτοκινητοπομπής με ώρα έναρξης 13:00.

Δηλώσετε σε σχόλιο συμμετοχή ώστε να ληφθούν όλα τα απαραιτητα μέτρα ασφαλείας, ανάλογα το πλήθος των οχημάτων που θα μαζευτούμε»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια