Πτώση γυναίκας στο κενό: Με πολλαπλά τραύματα μετά την επέμβαση στην ορθοπεδική

Κρήτη
Πτώση γυναίκας στο κενό: Με πολλαπλά τραύματα μετά την επέμβαση στην ορθοπεδική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεσημέρι Κυριακής και προκλήθηκε αναστάτωση στο κέντρο του Ηρακλείου λόγω της πτώσης από το Άγαλμα του Βενιζέλου

Στην ορθοπεδική κλινική του ΠΑΓΝΗ, νοσηλεύεται η 45χρονη γυναίκα που το μεσημέρι της Κυριακής, υπό άγνωστες ακόμη αιτίες, έκανε βουτιά στο κενό από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο του Ηρακλείου.

«Η πολυτραυματίας, εισήχθη στο χειρουργείο και με την ολοκλήρωση της επέμβασης στο κάτω άκρο, μεταφέρθηκε στην ορθοπεδική κλινική όπου και παρακολουθείται στενά από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό,» ανέφερε μεταξύ άλλων στο neakriti, ο απερχόμενος αναπληρωτής διοικητή του ΠΑΓΝΗ, κ. Φανιουργιάκης.

Το χρονικό της πτώσης

Το περιστατικό συνέβη στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής και όπως είναι φυσικό, προκλήθηκε αναστάτωση στο κέντρο της πόλης, ενώ αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο και τη μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, που εφημερεύει.

Σημειώνεται πως έρευνα για τα αίτια της πτώσης της στο κενό, διενεργούν οι αστυνομικές Αρχές.

Το σημείο που έπεσε η γυναίκα:

Το συγκεκριμένο περιστατικό - το οποίο, δυστυχώς, δεν είναι ασυνήθιστο - φέρνει στο προσκήνιο το ζήτημα της απουσίας προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στο συγκεκριμένο σημείο - όπως επίσης και στο μεγαλύτερο μήκος των Ενετικών Τειχών - γεγονός που καθιστά άκρως επικίνδυνα τα Ενετικά Τείχη του Ηρακλείου.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που τουρίστες, ακόμη και παιδιά κάθονται στα Τείχη, «μια ανάσα» από το κενό, με τα μέτρα προστασίας, ωστόσο, να εξακολουθούν να είναι ανύπαρκτα από πλευράς αρμοδίων φορέων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News