Ο μικρός Παναγιώτης επιστρέφει «νικητής» στα Χανιά

Κρήτη
Ο μικρός Παναγιώτης επιστρέφει «νικητής» στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του: «Όταν η ψυχή πιστεύει στο θαύμα αυτό γίνεται πράξη»

Τα δύσκολα φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν και η σημερινή μέρα είναι διαφορετική για τον μικρό Παναγιώτη που επιστρέφει στο σπίτι του στα Χανιά , μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία και υποβλήθηκε πριν λίγες μέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Συγκινητική η ανάρτηση της μητέρας του 10χρονου αγοριού,  από το αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας λίγο μετά τις 8 το πρωί της Παρασκευής.

Όπως η ίδια αναφέρει , επιστρέφουν στην βάση τους γιατί γίνονται θαύματα.

Η κ. Τζογανιδη ευχαριστεί για μία ακόμη φορά όσους συνέβαλαν στο να βγει νικητής ο πρίγκηπας μαχητής της και μόνο δάκρυα χαράς να κυλούν από τα μάτια του Παναγιώτης και της μητέρας του.

«Και ναι η ώρα της επιστροφής έφτασε .......γυρνάμε πίσω νικητές με τη νέα μας ζωή χάρη το χερι του Θεού και τη συμβολή των ανθρώπων επιστρέφουμε στη βάση μας ......σας ευχαριστώ πολύ που πιστέψατε μαζί μου ότι γίνονται θαύματα και ότι όταν η ψυχή πιστεύει στο θαύμα αυτό γίνεται πράξη να σας έχει ο Θεός καλά όλους όσους συμβαλλαν σε αυτό το ταξίδι και στο όνειρο ο πρίγκηπας μαχητής μου και εγώ να χαμογελάμε και να κλαίμε με δάκρυα χαράς και μόνο χαράς ....σας στέλνουμε την αγάπη μας όπως απλόχερα μας τη χαρίσατε και το νιώσαμε σε κάθε κύτταρο μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News