Μαθητής έβγαλε όπλο σε σχολείο της Μεσαράς

Κρήτη
Μαθητής έβγαλε όπλο σε σχολείο της Μεσαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην θέα και μόνο του όπλου, προκλήθηκε αναστάτωση

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε, το πρωί της Τετάρτης, σε σχολείο των Μοιρών.

Μαθητής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, φαίνεται ότι κρατούσε μαζί του όπλο το οποίο και εμφάνισε στον χώρο του σχολείου του, προκαλώντας αναστάτωση. Μάλιστα, υπήρξε καταγγελία από γονέα για το περιστατικό.

Το συμβάν επιβεβαίωσε στο neakriti.gr και ο κ. Μανώλης Καρτσωνάκης, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, υπογραμμίζοντας ότι για το επεισόδιο ενημερώθηκε και η αστυνομία, άνδρες της οποίας προχώρησαν στην προσαγωγή του μαθητή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι και τις 3 το μεσημέρι ο 15χρονος κρατείτο στο οικείο αστυνομικό τμήμα και αύριο, Πέμπτη, αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα.

Σημειώενεται ότι επρόκειτο για πιστόλι ρέπλικα, ενώ ο πατέρας του ανήλικου δε συνελήφθη.

Ο κ. Αρβανιτάκης, διευθυντής του σχολείου, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Μεσαρά το οποίο και έκλεισε λόγω κακοκαιρίας, μιλώντας στο Γιώργο Σαχίνη και στον 98.4 ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

«Ήρθε μαθητής με τον γονιό του στο γραφείο και μας ενημέρωσε ότι κάποιος άλλος μαθητής εμφάνισε όπλο. Εμείς ειδοποιήσαμε άμεσα την αστυνομική διεύθυνση, για να επιληφθεί του θέματος.

Η αστυνομία μας έχει ενημερώσει ότι συνεχίζεται η προανάκριση ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η εμφάνιση του όπλου πρέπει να σημειώθηκε πριν την προσευχή, στο προαύλιο του σχολείου.

Δεν υπάρχουν μάρτυρες που να είδαν ότι μαθητής εμφάνισε όπλο, ούτε ότι εμφανίστηκε όπλο μέσα και έξω από το σχολείο, ούτε καταγγέλθηκε στον εφημερεύοντα καθηγητή. Το συμβάν θεωρώ ότι έχει λίγο παραφουσκώσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News