Φωτιές στην Κρήτη: Από «μέτωπο σε μέτωπο» έτρεχε η πυροσβεστική

Κρήτη
Φωτιές στην Κρήτη: Από «μέτωπο σε μέτωπο» έτρεχε η πυροσβεστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είχαν τέλος τα συμβάντα με φωτιά στα οποία και κλήθηκε η πυροσβεστική- Ακολουθεί η καταγραφή των πιο σημαντικών

Έτρεχε και δεν έφτανε χθες, Τρίτη, η πυροσβεστική υπηρεσία στην Κρήτη, εξαιτίας αρκετών περιστατικών με φωτιές που εκδηλώθηκαν σε διάφορες περιοχές του νησιού μας.

Δύσκολη ήταν η επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χανίων, για την φωτιά που ξέσπασε μετά τις 5 το απόγευμα στην περιοχή Βοσκού, του δήμου Καντάνου- Σελινου, λόγω του δύσβατου της περιοχής.

Στο σημείο 7 οχήματα με 14 υπαλλήλους με τελικό απολογισμό 30 στρέμματα δασικής και χορτολιβαδικής έκτασης.

Στις 11.40 το πρωί, της Τρίτης, η φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή «Γένη» του δήμου Αγίου Βασιλείου, στο Ρέθυμνο, είχε ως αποτέλεσμα να καταστρέψει 10 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης.

Στο σημείο άμεσα 8 υπάλληλοι με 4 οχήματα από το Π.Κ. Σπηλίου.

Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτη στην περιοχή Αρκαδίου, πάνω από τον ΧΥΤΑ. Άμεσα κλιμάκιο της πυροσβεστικής με τελικό απολογισμό 5 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης.

2 στρέμματα καλλιεργειών έκαψε φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος στο Οροπέδιο Λασιθίου,  με 2 οχήματα και 4 υπάλληλους, από το Π.Κ Τζερμιάδου,  να σπεύδουν στο σημείο.

Αντίστοιχο αριθμό στρεμμάτων έκαψε η φωτιά που εκδηλώθηκε στο Βιζάρι του δήμυο Αμαρίου, αλλά και στην περιοχή «Γιους, Κάμπος» του δήμου Αγίου Βασιλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News