Metaxa Hospitality Group: Εργαστείτε Μαζί μας - Ονειρευτείτε Μαζί μας - Εξελιχθείτε Μαζί μας

Κρήτη
Metaxa Hospitality Group: Εργαστείτε Μαζί μας - Ονειρευτείτε Μαζί μας - Εξελιχθείτε Μαζί μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημέρες Καριέρας στα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group

Τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group, Creta Maris Beach Resort και TUI Magic Life Candia Maris στην Κρήτη και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη, ανοίγουν τις πόρτες τους και υποδέχονται όλους τους ενδιαφερόμενους στις Ημέρες Καριέρας.

Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου διοργανώνει στο Candia Maris τις Ημέρες Καριέρας 2019, που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

Με κεντρικό μήνυμα «Εργαστείτε Μαζί μας - Ονειρευτείτε Μαζί μας - Εξελιχθείτε Μαζί μας», οι Ημέρες Καριέρας του Metaxa Hospitality Group προσφέρουν ευκαιρίες λαμπρής σταδιοδρομίας στα ξενοδοχεία του Ομίλου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου κ. Λούλα Μεταξά και την ομάδα του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για το μοντέλο ανάπτυξης  του στελεχιακού δυναμικού, να  πληροφορηθούν  για τις δυνατότητες συνεχούς εκπαίδευσης, καθώς και για τις ευκαιρίες ανέλιξης εντός του Ομίλου.

Οι ενδιαφερόμενοι που  αναζητούν εργασία σε μια από τις ειδικότητες στο χώρο της φιλοξενίας, μπορούν να γίνουν μέρος της ομάδας του Creta Maris Beach Resort και του Tui Magic Life Candia Maris στην Κρήτη, ή του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη.

Οι  υψηλών  προδιαγραφών  ξενοδοχειακές  μονάδες  του Metaxa Hospitality Group, αναπτύσσονται, δίνοντας ώθηση στην ελληνική οικονομία και στηρίζοντας την απασχόληση στην τοπική κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούνται.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Ημέρες Καριέρας, αλλά αδυνατούν να προσέλθουν στη συνάντηση, έχουν τη δυνατότητα να στείλουν το βιογραφικό σημείωμά τους μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους στο [email protected]με θέμα "CV CRETA MARIS”ή "CV CANDIA MARIS” ή "CV SANTO MARIS”, ανάλογα με το ξενοδοχείο για το οποίο ενδιαφέρονται.

Με μια ματιά:•Ημέρες Καριέρας: Δευτέρα18/11καιΤρίτη19/11

  • Ώρα: 10.00-17.00
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2897027026
  • Διεύθυνση Candia Maris: Ανδρέα Παπανδρέου 72 στο Γάζι Σχετικά με το Metaxa Hospitality Group: To Metaxa Hospitality Group, της οικογένειας του αείμνηστου Νικολάου Μεταξά, δραστηριοποιείται στην Κρήτη από το 1975, έτος κατά το οποίο το πρώτο ξενοδοχείο, Creta Maris, ξεκίνησε την λειτουργία του. Ο Όμιλος επενδύει στο χώρο της φιλοξενίας και σε ειδικούς τομείς του τουρισμού, όπως κέντρα θαλασσοθεραπείας και συνεδριακά συγκροτήματα. Επιπλέον, συμμετέχει ενεργά στον τομέα των ακινήτων.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News