Αυτοί είναι οι δρόμοι του τρόμου στην «άγρια» Κρήτη

Κρήτη
Αυτοί είναι οι δρόμοι του τρόμου στην «άγρια» Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαδρομές μια ανάσα από χαράδρες και γκρεμούς που προκαλούν ίλιγγο και οδηγοί τουριστικών πούλμαν που με «χειρουργικές» κινήσεις ξεπερνούν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Στη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV με τον Μάνο Δασκαλάκη παρουσιάστηκαν βίντεο που προκάλεσαν σοκ στους τηλεθεατές βλέποντας μερικά από τα πιο δύσκολα σημεία του οδικού δικτύου στην Κρήτη.

Τις βροχερές μέρες και νύχτες η διαδρομή από το Κράσι, την Κερά και το Οροπέδιο Λασιθίου είναι δρόμος για γερά νεύρα που ανεβάζει την αδρεναλίνη των οδηγών ειδικά όταν κινούνται μια ανάσα από τους γκρεμνούς και μάλιστα υπό ομίχλη αλλά και βροχή.

Άλλωστε οι εικόνες που παρουσιάστηκαν στην διάρκεια της εκπομπής δεν επιτρέπουν τον εφησυχασμό.

Διαδρομή υψηλής αδρεναλίνης και η κίνηση των τουριστικών πούλμαν μια ανάσα από γκρεμούς και στροφές για γερά νεύρα στα χωριά της Ελούντας Φουρνί και Καστέλι ενώ μόνο χειρουργικές πρέπει να είναι οι κινήσεις των οδηγών τουριστικών πούλμαν που κάνουν μαγικά για να διασχίσουν τους δρόμους του Ανισσαρά και της Ανάληψης.

Επίσης μόνο εντυπωσιακή είναι και η διαδρομή που οδηγεί προς την τροπική παραλία του Μπάλου με τον χωματόδρομο να βρίσκεται μια ανάσα από τον γκρεμνό που αποκαλύπτει την άγρια ομορφιά αυτού του τόπου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News