Τα κατάφερε ο μικρός Παναγιώτης - Δάκρυα χαράς από την μητέρα του

Κρήτη
Τα κατάφερε ο μικρός Παναγιώτης - Δάκρυα χαράς από την μητέρα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα καταφέραμε, είμαστε νικητές, χάρη σε εσάς, κερδίσαμε την ζωή μας πίσω»

Ολοκληρώθηκε το δύσκολο χειρουργείο στον εγκέφαλο του μικρού Παναγιώτη από τα Χανιά, που έγινε στην κλινική του Άγιου Λουκά στη Θεσσαλονίκη.

Το 10χρονο αγοράκι, γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση, η οποία του προκαλούσε επανειλημμένες επιληψίες. Μάλιστα, οι επιληψίες άλλοτε ήταν ήπιες και άλλοτε τον οδηγούσαν σε εισαγωγές στο νοσοκομείο με κίνδυνο της ζωής του, οι οποίες καταπολεμούνταν με ειδικά φάρμακα. Τα φάρμακα, όμως, δεν δρούσαν πια.

Η μητέρα του γνωστοποίησε, με δάκρυα χαράς, μέσω του προφίλ της στο Facebook, ότι η πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι του 10χρονου γιου της ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τους χειρουργούς όλα πήγαν καλά.

H μητέρα του μικρού αγοριού, Χρύσα Τζογανίδη, ευχαρίστησε όλο το κόσμο για την συμπαράσταση και τη βοήθεια που της πρόσφεραν. «Τα καταφέραμε, είμαστε νικητές, χάρη σε εσάς, κερδίσαμε την ζωή μας πίσω», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Άνθρωποι από όλη την Ελλάδα στήριξαν την οικογένεια και συγκέντρωσαν τα χρήματα που χρειάζονταν προκειμένου το 10χρονο παιδί να πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι ζωής.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News