Καιρός στην Κρήτη: Η καταρρακτώδης βροχή τους... εγκλώβισε

Κρήτη
Καιρός στην Κρήτη: Η καταρρακτώδης βροχή τους... εγκλώβισε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία Χανίων

Η ισχυρή βροχόπτωση που "έπεσε" το βράδυ της Κυριακής στα Χανιά, είχε ως αποτέλεσμα να βάλει σε περιπέτειες 2 άτομα στην περιοχή Βουτάς του δήμου Κανδάνου- Σελίνου.

Συγκεκριμένα τα άτομα φαίνεται να εγκλωβίστηκαν και άμεσα ειδοποιήθηκε και έσπευσε η πυροσβεστική με ένα όχημα και 2 υπαλλήλους από το Π.Κ Κανδάνου στο σημείο.

Τα άτομα απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.

 Η Κρήτη στις 8 πρώτες θέσεις με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής στην Ελλάδα

«Πρωτιά» στα ύψη βροχής κατέκτησε η Κρήτη, όπως κατέγραψε το δίκτυο σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου.

Σύμφωνα με το meteo.gr, η Κρήτη και συγκεκριμένα περιοχές των Χανίων, εμφανίζονται στις 8 πρώτες θέσεις με τα σημαντικότερα ύψη βροχής για την Κυριακή.

Αναλυτικότερα, στην Κάνδανο έπεσαν 49 χιλιοστά βροχής, στο Έλος 39 χιλιοστά, 27 χιλιοστά στα Φαλάσαρνα, 26 χιλιοστά στην τοπική κοινότητα Ζυμβραγού έπεσαν 26 χιλιοστά βροχής, 21 στον Πλατανιά, 15 στο Σταλό, 14 στο κέντρο των Χανίων και 13 στο Ακρωτήρι.

Ο καιρός σήμερα:

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα πυκνώσουν, δίνοντας από αργά το απόγευμα βροχές τοπικού χαρακτήρα κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, περιμένουμε τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη σταδιακή μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News