Κρήτη

Συλλήψεις για πλαστογραφία πιστοποιητικών στους Αερολιμένες Ηρακλείου – Χανίων

Προσπάθησαν να ταξιδέψουν στην Γερμανία και την Ιταλία

Για το χρονικό διάστημα από 03.11.2019 έως και 09.11.2019, στους Αερολιμένες Ηρακλείου και Χανιών, η αστυνομία προχώρησε σε 5 συλλήψεις και στην κατάσχεση των πλαστών πιστοποιητικών. Οι αλλοδαποί, ηλικίας από 24 έως 35 ετών, προσπάθησαν να μεταβούν στην Γερμανία και την Ιταλία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, «συνελήφθησαν, κατά το χρονικό διάστημα από 03.11.2019 έως και 09.11.2019 στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» και στο Διεθνή Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης» πέντε (5) αλλοδαποί ηλικίας από 24 έως 35 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αερολιμένα Ηρακλείου και Χανίων, οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γερμανίας, Τσεχίας, Πακιστάν και Ισπανίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό, την Γερμανία και την Ιταλία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια