Κρήτη

Συνάντηση Αρναουτάκη – Διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης για την ενίσχυση της υγείας

Στόχος η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που ζουν στην Κρήτη

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, επισκέφθηκε την Τρίτη 5 Νοεμβρίου, η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Βαμβακάς και οι υποδιοικητές της 7ης ΥΠΕ Χάρης Λυδάκης και Δημήτρης Αγαπίου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ενίσχυση των μονάδων υγείας του νησιού και την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στο σχεδιασμό που ετοιμάζει η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.

H κα Μπορμπουδάκη τόνισε ότι στόχος της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης είναι η ενίσχυση της υγείας στο νησί.

Θα ακολουθήσουν ώριμες προτάσεις στο αμέσως προσεχές διάστημα, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που διαβιούν στην Κρήτη και την αναβάθμιση των δομών υγείας, προς όφελος όλων.

Ο κ. Αρναουτάκης από την μεριά του επισημαίνοντας πως θεωρεί ωφέλιμες τις συνέργειες και στην συγκεκριμένη περίπτωση την συνεργασία στον τομέα της υγείας, επειδή αφορά όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες του νησιού, δεσμεύθηκε ότι θα συνεχίσει από τη θεσμική του θέση να στηρίζει την Υγεία στην Κρήτη και να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις προς στην κατεύθυνση αυτή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια