18χρονη αγνοούμενη: «Να μου πει μαμά ζω» – Η κραυγή αγωνίας για την Εσπεράντζα από τη μάνα της

Κρήτη
18χρονη αγνοούμενη: «Να μου πει μαμά ζω» – Η κραυγή αγωνίας για την Εσπεράντζα από τη μάνα της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δραματική έκκληση τη μαμάς της αγνοούμενης Εσπεράντζα Μουσταφά

8 μέρες συμπληρώνονται από την εξαφάνιση της 18χρονης μητέρας Εσπεράντζα Μουστάφά που διαμένει στο Ασήμι του νομού Ηρακλείου και ουδέν νεότερο υπάρχει για τον εντοπισμό της.

Η νεαρή γυναίκα, από την Αλβανία, εξαφανίστηκε το πρωί της Κυριακής, 27 Οκτωβρίου και αφού ενημέρωσε την μητέρα της , αργά το απόγευμά της ίδιας μέρας, ότι θα έβγαινε εκτός σπιτιού, για να πάει να ψωνίσει για το μωρό της.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν επέστρεψε, σκορπώντας μεγάλη ανησυχία στους δικούς της, οι οποίοι και αδυνατούν να πιστέψουν ότι η κοπέλα έφυγε τόσο ξαφνικά, αφήνοντας πίσω της ένα άρρωστο βρέφος, μόλις 11 μηνών και με τον σύζυγο της να βρίσκεται στο Πακιστάν, δίχως και ο ίδιος να γνωρίζει το παραμικρό για το που μπορεί να βρίσκεται η Εσπεράντζα.

Η μητέρα της, Μιμόζα Μουσταφά, δεν κρύβει την αγωνία της για το παιδί της και παράλληλα, με τρεμάμενη φωνή αναφέρεται σε όλα όσα προηγήθηκαν το απόγευμα της 27ης Οκτωβρίου.

«Κλαίω όλη μέρα και όλη νύχτα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Θέλω μόνο να με πάρει ένα τηλέφωνο, να μου πει ότι είναι καλά. Να μου πει “Μαμα ζω”. Τίποτε άλλο.  Είμαι μάνα και έχω τρελαθεί. Το παιδί μου έφυγε για να πάει να ψωνίσει για το μωρό και δεν ξαναγύρισε. Μετά από μία ώρα, αρχίσαμε να την ψάχναμε, αλλά δεν ήταν πουθενά. Το κινητό της το άφησε στο σπίτι και βγήκε εκτός.».

Η κ. Μιμόζα υποστήριξε επίσης ότι έχουν ειδοποιηθεί και συγγενείς της οικογένειας στην Αθήνα, μήπως και η αγνοούμενη μετέβη εκεί, αλλά η απάντηση τους  ήταν αρνητική, απευθύνοντας έκκληση μέσα από το neakriti σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό να ειδοποιήσει τις αρχές, στις οποίες και ήδη έχει δοθεί σήμα ερευνών για τον εντοπισμό της.

«Έχω μιλήσει και με δικούς μου ανθρώπους στην Αθήνα και ψάχνουν και εκείνοι. Ουδείς γνωρίζει που μπορεί να πήγε και τι μπορεί να έχει συμβεί. Παρακαλώ τον οποιονδήποτε γνωρίζει το παραμικρό να πάρει τηλέφωνο, να μας το πει. Σήμερα μιλήσαμε και με την αστυνομία αλλά και εκείνοι δεν γνωρίζουν τίποτα, αφού οι έρευνες δεν έχουν θετικά αποτελέσματα».  

Λίγά λόγια για την αγνοούμενη  

Η 18χρονη γυναίκα, με καταγωγή την Αλβανία, κατοικεί μόνιμα στο Ασήμι Ηρακλείου και αγνοείται από την Κυριακή, 27 οκτωβρίου.

Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρα ρούχα με καφέ μπουφάν και κρατούσε ένα μικρό σακίδιο. Είναι μητέρα ενός μωρού που δεν έχει καν συμπληρώσει ένα χρόνο ζωής και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, όπως επίσης και ο σύζυγος της που βρίσκεται στο Πακιστάν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News