SOS ΒΟΑΚ: Αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας για τις ζωές που χάνονται

Κρήτη
SOS ΒΟΑΚ: Αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας για τις ζωές που χάνονται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομάδα ευαισθητοποίησης για τις απώλειες στον δρόμο

Ομάδα ευαισθητοποίησης και διαμαρτυρίας για τις ελλείψεις και τις ζωές που έχουν χαθεί στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης, έχει δημιουργήσει μια ομάδα πολιτών, με σκοπό να στείλουν το δικό τους μήνυμα για το σοβαρό αυτό θέμα που ταλανίζει και αιματοκυλίζει χρόνια τώρα το νησί μας.

Πρόκειται για την ομάδα με τίτλο «SOS BOAK» που έχει «ανοίξει» στο Facebook και μετρά ήδη χιλιάδες ευαισθητοποιημένα άτομα ως μέλη της. Η ομάδα έχει λάβει πολλές δράσεις όλο αυτό το διάστημα που ξεκίνησε να λειτουργεί. Μια από τις επόμενες κινήσεις της είναι να απευθύνει κάλεσμα σε ανοιχτή, διπλή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί σε Ηράκλειο και Χανιά σε όλα τα μέλη της ομάδας.

Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο Ηράκλειο (πάρκινγκ “Σκλαβενίτη” Αμμουδάρα), και στα Χανιά (πάρκινγκ λιμανιού Σούδας) την ίδια ώρα. Επίσης όσοι το επιθυμούν μπορούν να λάβουν το ειδικό αυτοκόλλητο-μήνυμα για τον ΒΟΑΚ που έχει τυπώσει η ομάδα, ενώ όσοι βρεθούν στη συγκέντρωση θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, προβληματισμούς και να καταθέσουν προτάσεις αναφορικά με το μεγάλο ζήτημα του ΒΟΑΚ και πώς μπορεί αυτό να αντιμετωπιστεί.

Για όσους το επιθυμούν, στο Ηράκλειο θα ακολουθήσει αυτοκινητοπομπή επί του ΒΟΑΚ σε προκαθορισμένη διαδρομή, για την οποία θα ενημερωθούν όσοι συμμετάσχουν.

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «παρακαλούνται όσα από τα μέλη της ομάδας επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αυτοκινητοπομπή, να γράψουν το όνομά τους στα σχόλια στο προφίλ της ομάδας στο Facebook». Επίσης, όπως επισημαίνεται, η αυτοκινητοπομπή ισχύει μόνο για το Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News