Χαλκιαδάκης ΑΕ: «Το τραπέζι μας ενώνει»

Κρήτη
Χαλκιαδάκης ΑΕ: «Το τραπέζι μας ενώνει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νέα δράση από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης που φέρνει πιο κοντά τα αγαπημένα μας προϊόντα

Με μια νέα και ιδιαίτερα ουσιαστική πρωτοβουλία, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, σε συνεργασία με τους παραγωγούς, αναδεικνύουν τα κρητικά προϊόντα που μας κάνουν περήφανους μαζί με επιλεγμένες ετικέτες απ’ όλη την Ελλάδα.

Με ειδικές τιμές σε ολόκληρες κατηγορίες για να τα γνωρίσουμε καλύτερα και καθημερινές γευστικές δοκιμές για να τα απολαύσουμε μαζί, όπως τους αξίζει. Η δράση που φέρνει πιο κοντά τους καταναλωτές με τους μικρούς παραγωγούς αλλά και τις αγαπημένες μας εταιρείες, ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει ως και το τέλος του χρόνου.

Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης μας προτείνουν και αναδεικνύουν προϊόντα που συνδυάζουν το αυθεντικό με το ποιοτικά ελεγμένο, τον υγιεινό τρόπο ζωής με την απόλαυση.

Οι επισκέπτες θα μπορούν, σε επιλεγμένες ημερομηνίες στα καταστήματα Χαλκιαδάκης σε όλη την Κρήτη, να συμμετέχουν σε γευστικές δοκιμές και να γνωρίσουν νέα προϊόντα που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες διατροφής, όπως είναι το γρήγορο μαγείρεμα, οι κατηγορίες gluten free, ολικής άλεσης κτλ.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις αξιόλογες προσπάθειες των νέων παραγωγών που φέρνουν στο τραπέζι κάθε νοικοκυριού ποιοτικά προϊόντα και καινοτόμες γευστικές προτάσεις, καθώς και στον υγιεινό τρόπο διατροφής που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών.

Όλα τα παραπάνω, πάντα με τα γνωστά, υψηλά δεδομένα πιστοποίησης και ασφαλείας που εφαρμόζει εδώ και χρόνια η Χαλκιαδάκης Α.Ε. Η πλήρης ιχνηλασιμότητα στα φρούτα και λαχανικά, με το βραβευμένο σύστημα ecert που εφαρμόζει η εταιρεία, καθώς η ταυτότητα παραγωγού που συνοδεύει όλα τα προϊόντα του κρεοπωλείου της, διασφαλίζουν την κορυφαία ποιότητα και ασφάλεια για τον καταναλωτή.

Με τιμές προσιτές, που μειώνονται ακόμα περισσότερο, μέσα από προσφορές και εκπτώσεις, διασφαλίζουν τους προμηθευτές, τους παραγωγούς και όλους εμάς! Στηρίζουμε την κρητική διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους!

Περισσότερα στοιχεία για το πρόγραμμα δράσεων της πρωτοβουλίας «Το τραπέζι μας ενώνει» από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, μπορείτε να δείτε στο site της εταιρείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News