Αλέξης Τσίπρας: Στα μέσα Νοεμβρίου η «κάθοδος» στην Ανατολική Κρήτη

Κρήτη
Αλέξης Τσίπρας: Στα μέσα Νοεμβρίου η «κάθοδος» στην Ανατολική Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή την φορά θα επισκεφθεί τους νομούς Ηρακλείου - Λασιθίου

Για τα μέσα Νοεμβρίου, και συγκεκριμένα για το σαββατοκύριακο 16-17 Νοεμβρίου, φαίνεται να “κλειδώνει” η νέα κάθοδος Τσίπρα και η περιοδεία του αυτή τη φορά στην Ανατολική Κρήτη. Ως γνωστόν, ο αρχικός σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεπε πολυήμερη παγκρήτια περιοδεία μέσα στον Οκτώβριο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πράγματι ήρθε στην Κρήτη αλλά ο σχεδιασμός “έσπασε” σε δύο κομμάτια. Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε επί διημέρου τους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου, και ετοιμάζεται τώρα μέσα στον Νοέμβριο να περιοδεύσει στην Ανατολική Κρήτη, σε μια επίσκεψη που θα κλείσει με κεντρική, ανοιχτή εκδήλωση και ομιλία στο Ηράκλειο.

Οριστικές αποφάσεις ως προς την ημερομηνία της νέας καθόδου Τσίπρα στο νησί δεν υπάρχουν ακόμα. Εξετάζονται τα δεδομένα με βάση το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τις πολιτικές υποχρεώσεις ανάλογα και τις κυβερνητικές κινήσεις.

Σίγουρα στην Κουμουνδούρου θα ήθελαν τον πρώην πρωθυπουργό να κατέβει στην Κρήτη αμέσως μετά την κάθοδο της ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών, που αναμένεται εδώ με ανακοινώσεις για τον ΒΟΑΚ μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.

Σε αυτό τον καμβά, όλες οι ενδείξεις και πληροφορίες οριοθετούν την επίσκεψη Τσίπρα το σαββατοκύριακο 16-17 Νοεμβρίου. Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τις τελικές, επίσημες ανακοινώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News