Τροχαίο με ντελιβερά: Βγαίνει από την εντατική - Πώς εξελίσσεται η υγεία του

Κρήτη
Τροχαίο με ντελιβερά: Βγαίνει από την εντατική - Πώς εξελίσσεται η υγεία του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δημήτρης σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς , αφού η σύζυγος του είναι 6 μηνών έγκυος

Νέα εξέλιξη με 27χρονο διανομέα που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα αργά το απόγευμα της 7ης Οκτωβρίου στις Μεσαμπελιές, Ηρακλείου και έκτοτε νοσηλεύεται στην εντατική, δίνοντας μέρα με την μέρα μία μεγάλη μάχη για την ζωή του και τις ευχές όλων να βγει νικητής, να τον συντροφεύουν.  

Όπως έγινε γνωστό, η κατάσταση του έχει τέτοια εξέλιξη που πλέον είναι θέμα ημέρων, αν όχι ωρών, να βγει από την ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου όπου και νοσηλεύεται για παραπάνω από 3 εβδομάδες.

Σύμφωνα με τον διοικητή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, κ. Ανέστη Κιούλπαλη: «Ο τραυματίας βρίσκεται σε μία σταθερή κατάσταση. Δεν υποστηρίζεται μηχανικά αλλά με τραχειοστομία. Αν και είναι σε κωματώδη κατάσταση δεν αντιμετωπίζει οργανικό πρόβλημα και είναι αιμοδυναμικά σταθερός.

Μάλιστα όπως πρόσθεσε ο κ.Κιούλπαλης αν όχι σήμερα, τουλάχιστον αύριο, θα βγει από την εντατική και θα μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στην νευροχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Να υπενθυμίσουμε  ότι ο νεαρός άντρας που σε λίγους μήνες θα γίνει και μπαμπάς, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο συγκεκριμένο τροχαίο που συνέβη σε ένα σημείο καρμανιόλα του Ηράκλειου και το οποίο  ««συνδέει» την Οδό Ούλωφ Πάλμε, με τη λεωφόρο Κνωσσού, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε σφοδρά με διερχόμενο αυτοκίνητο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News