Ακόμη ένας νεκρός από τροχαίο στην Κρήτη - Δεν τα κατάφερε νεαρός μοτοσικλετιστής

Κρήτη
Ακόμη ένας νεκρός από τροχαίο στην Κρήτη - Δεν τα κατάφερε νεαρός μοτοσικλετιστής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 25χρονος μοτοσικλετιστής άφησε την τελευταία του πνοή μετά από 10 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 25χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος έδινε «μάχη» για τη ζωή του, για 10 ολόκληρες ημέρες, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, μετά από σοβαρό τροχαίο.

Πρόκειται για το τροχαίο δυστύχημα - όπως αποδείχτηκε - το οποίο συνέβη στα Χανιά και συγκεκριμένα στην περιοχή «Γερμανικό Πουλί» τα ξημερώματα της Κυριακής 20 Οκτωβρίου.

Το τροχαίο είχε συμβεί κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες, όταν η μηχανή στην οποία βρίσκονταν οι δύο 25χρονοι άνδρες, συγκρούστηκε με όχημα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό και των δύο.

Ο 25χρονος, ο οποίος βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση από την πρώτη στιγμή, είχε εισαχθεί - και νοσηλευόταν μέχρι και την Τετάρτη - στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων, ευρισκόμενος σε καταστολή και διασωληνωμένος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο neakriti.gr ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, κ. Γιώργος Ζουρίδης, «Ο 25χρονος, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα ήταν κλινικά νεκρός, κατέληξε χτες, Τετάρτη».

Σημειώνεται πως και ο νεαρός συνεπιβάτης του νοσηλευόταν επίσης στη ΜΕΘ, έχοντας πολλαπλά τραύματα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύσει η ζωή του.

Ο θάνατος του 25χρονου αυξάνει τον αριθμό των νεκρών από τροχαία στην Κρήτη σε 55 άτομα.

4 νεκροί σε σχεδόν 2 εβδομάδες

Σημειώνεται πως σε διάστημα λίγο μεγαλύτερο των 2 εβδομάδων 4 άνθρωποι έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο της Κρήτης.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στη Σκαλέτα, με 7 εμπλεκόμενα άτομα, εκ των οποίων μία νεκρή 80χρονη και ένα 5χρονο κοριτσάκι που μέχρι και τις προηγούμενες ημέρες έδινε «μάχη» στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Το επόμενο τροχαίο συνέβη την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στο Μάλεμε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 31χρονου οδηγού μηχανής και τον ακρωτηριασμό του 34χρονου συνεπιβάτη του.

Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, μία 46χρονη οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο, μετά την ανατροπή του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε με τη μητέρα της.

Την ίδια στιγμή, ο 27χρονος διανομέας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο - εν ώρα εργασίας - στις 7 Οκτωβρίου, αναμένεται να εξέλθει από τη ΜΕΘ του Βενιζελείου, όπου και νοσηλεύεται εδώ και περισσότερες από 3 εβδομάδες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News