Στην φυλακή για την κλοπή με τη δραματική καταδίωξη

Κρήτη
Στην φυλακή για την κλοπή με τη δραματική καταδίωξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζει το βίντεο με τον άντρα που γαντζώθηκε στην καρότσα για να πιάσει τους κλέφτες

Προφυλακιστέος κρίθηκε τελικά χθες ο 33χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγα 24ωρα μετά την “έφοδο” που έκανε μαζί με ένα ακόμη άτομο σε χώρο ξενοδοχείου στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, αρπάζοντας ένα μοτέρ αξίας άνω των 500 ευρώ.

Πρόκειται για την κλοπή μετά την οποία ακολούθησε δραματική “καταδίωξη” των δύο επιτήδειων από εργαζόμενους του ξενοδοχείου...

Ο 33χρονος Ρομά είχε συλληφθεί από στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου με τη συνδρομή ανδρών των ειδικών δυνάμεων που έκαναν “έφοδο” στον καταυλισμό στη Νέα Αλικαρνασσό. Όπως έγινε, μάλιστα, γνωστό, ο 33χρονος - προκειμένου να μην εντοπιστεί από την Αστυνομία - είχε... διαλύσει λίγο νωρίτερα το φορτηγάκι με το οποίο προέβη στην κλοπή στου Κοκκίνη Χάνι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε τελικά χθες, συνοδεία αστυνομικών, στα Δικαστήρια Ηρακλείου και παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή.

Μετά την απολογία του, ο κατηγορούμενος - που βαρύνεται με κακουργηματικές κατηγορίες - κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή. Ας σημειωθεί ότι, στο άκουσμα της προφυλάκισης του 33χρονου άνδρα, οικείοι του, που είχαν μεταβεί χθες στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για να του συμπαρασταθούν, αντέδρασαν έντονα.

Το επίμαχο συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης σε ξενοδοχείο στου Κοκκίνη Χάνι.

Δύο Ρομά εισβάλλουν σε χώρο του επίμαχου ξενοδοχείου.

Οι επιτήδειοι έγιναν αντιληπτοί, ωστόσο κατάφεραν να αποχωρήσουν από τον χώρο του ξενοδοχείου έχοντας αρπάξει μοτέρ της επιχείρησης αξίας άνω των 500 ευρώ.

Οι δράστες ανέβηκαν σε φορτηγάκι και τράπηκαν σε φυγή. Ελάχιστες στιγμές αργότερα, φορτηγάκι του ξενοδοχείου, στο οποίο επέβαινε ο συντηρητής του ξενοδοχείου κι ένας ακόμη εργαζόμενος, αρχίζουν να καταδιώκουν τους δράστες. Κάποια στιγμή, ο συντηρητής κάνει ένα σάλτο στο φορτηγάκι και “γαντζώνεται” από την καρότσα του οχήματος.

Ωστόσο, ο οδηγός του μικρού φορτηγού, αντί να σταματήσει το όχημα, ξεκινά να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς, προκειμένου να “απελευθερωθεί” από τον συντηρητή.

Όπερ και εγένετο: Ο 45χρονος άνδρας εκσφενδονίστηκε από το φορτηγάκι και βρέθηκε στο έδαφος. Η καταδίωξη των Ρομά έλαβε τέλος, καθώς ο συνάδελφος του συντηρητή, που βρισκόταν στο κατόπι των λωποδυτών, ακινητοποίησε το όχημά του, προκειμένου να βοηθήσει τον 45χρονο. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εγκυμονεί κινδύνους για τη ζωή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News