Κρήτη

Σταύρος Σηφάκης: Βράβευση για την προσφορά του γυναικολόγου

Από την «Ελληνική Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής»

Βράβευση από την «Ελληνική Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής» για την προσφορά του Γυναικολόγου Σταυρου Σηφάκη, στους σκοπούς της Εταιρείας.

«Η βράβευση έγινε κατά την διάρκεια της Τελετής έναρξης του 20ου Πανελληνίου Συνεδρίου ΕΕΠΙ, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών».

Ο γνωστός γυναικολόγος, Σταύρος Σηφάκης, δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η βράβευση αλλά ακόμη πιο μεγάλη τιμή που υπηρέτησα την Ελληνική Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής, με θητεία 8 ετών στο ΔΣ της Εταιρείας αλλά και στη θέση του Προέδρου και Αντιπροέδρου της».

 «Η Ελληνική Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής (ΕΕΠΙ) είναι μια επιστημονική εταιρεία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1976 και έχει σαν σκοπό την προώθηση των στόχων της Περιγεννητικής Ιατρικής, δηλαδή την επίτευξη της καλύτερης δυνατής φροντίδας για το έμβρυο και το νεογνό. Η ΕΕΠΙ είναι η εταιρεία των μαιευτήρων και νεογνολόγων αλλά και όλων των συναφών ειδικοτήτων που ασχολούνται με τα προβλήματα του εμβρύου και του νεογνού. Η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα 20 πανελλήνια συνέδρια και πλήθος επιστημονικών εκδηλώσεων. Σε συνεργασία με την Ελληνική Νεογνολογίκη Εταιρεία εκδίδει το επιστημονικό περιοδικό «Περιγεννητική Ιατρική και Νεογνολογία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια