Ανδρέας Στρατάκης: Ειδικός σύμβουλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης - Θα είμαι το «δεξί χέρι» του κ. Βορίδη

Κρήτη
Ανδρέας Στρατάκης: Ειδικός σύμβουλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης - Θα είμαι το «δεξί χέρι» του κ. Βορίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πρώτες δηλώσεις του κ. Στρατάκη στο neakriti

Τα πιο ευχάριστα νέα για τον Ανδρέα Στρατάκη, τέως προέδρο της ΕΑΣΗ, ο οποίος ορίστηκε ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για θέματα συνεταιριστικών οργανώσεων και ειδικότερα θέματα του πρωτογενή τομέα.

Στις πρώτες αποκλειστικές του δηλώσεις στο neakriti.gr ο κ. Στρατάκης ανέφερε:

«Είναι μια μεγάλη τιμή στο πρόσωπο μου, με δεδομένο ότι είμαι ένας απλός αγρότης συνεταιριστής και η πρόταση που μου έγινε, να είμαι δηλαδή ο άνθρωπος που όποτε κριθεί απαραιτητο, θα μιλώ εκ μέρους του Υπουργού, τιμά και εμένα αλλά και τον χώρο που εκπροσωπώ τόσα χρόνια τον αγροτικό».

Ο γνωστός συνδικαλιστής, ανέβηκε στην Αθήνα, με "μοναδικό" του προορισμό το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου και του ανακοινώθηκαν επισήμως τα καθήκοντα που θα αναλάβει από εδώ και στο εξής.

«Υπήρξαν συζητήσεις με το Υπουργείο εδώ και καιρό και ήταν θέμα χρόνου να ανέβω στην Αθήνα. Σήμερα συναντήθηκα με τον κ. Βορίδη, τους Γενικούς Γραμματείς και τον Διευθυντή του Υπουργείου. Συζητήσαμε όλες τις λεπτομέρειες. Εγώ προσωπικά δεσμεύτηκα ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για όλους τους αγρότες αλλά και για έναν χώρο που έχω αγαπήσει και υπηρετήσει πιστά όλα αυτά τα χρόνια».

Αυτό που απομένει πλέον είναι η υπογραφή της Υπουργικής απόφασης στις οποίες και θα αναφέρονται αναλυτικά οι αρμοδιότητες και η δημοσίευση στο ΦΕΚ.

Ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όπως είναι λογικό, ο κ. Στρατάκης θα μετακομίσει στην πρωτεύουσα καθώς θα αποτελεί πλέον αποτελεί το «δεξί χέρι» του κ. Βορίδη και θα χρειαστεί σε κάθε περίπτωση να είναι στο πλευρό του Υπουργού.

Το neakriti.gr απευθύνει ολόψυχα στον κ. Στρατάκη θερμά συγχαρητήρια και εύχεται να συνεχίσει το άξιο έργο του, να παραμείνει στο πλευρό των αγροτών και από το καινούριο μετερίζι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News