Καιρός: Τοπικές βροχές από το μεσημέρι στην Κρήτη

Κρήτη
Καιρός: Τοπικές βροχές από το μεσημέρι στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες μόνο νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες προβλέπονται για σήμερα στην Κρήτη

Αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες στο Αιγαίο, στην Κρήτη, στην Ανατολική Θεσσαλία, στη Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο, αναμένονται την Κυριακή.

Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Λίγες τοπικές βροχές θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στην Κρήτη και στα ορεινά της Στερεάς και της Πελοποννήσου, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 10 έως 24, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 10 έως 26, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά από 16 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 24, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στην Κρήτη από 17 έως 26 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 16 έως 25.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ με ενίσχυση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια προβλέπεται αρχικά στο Ηράκλειο, ενώ τις απογευματινές ώρες σύμφωνα με τις προβλέψεις, αναμένεται συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί ασθενείς. Το θερμόμετρο δε θα ξεπεράσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Καθαρός προβλέπεται ο ουρανός, μέχρι το απόγευμα, όπου θα αναπτυχθούν νεφώσεις, ενώ η ορατότητα το βράδυ θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια προβλέπεται αρχικά, ενώ τις απογευματινές ώρες, έντονη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως 3 Μποφόρ. Το θερμόμετρο δε θα ξεπεράσει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Άγιος Νικόλαος

Αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά μόνο τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στο Σπήλι Ρεθύμνου

Νεφελώδης προβλέπεται ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Το θερμόμετρο θα "αγγίξει" τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Σφακιά Χανίων

Νεφελώδης καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί  ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Κρουσώνας Ηρακλείου

Έντονη συννεφιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 και τοπικά το μεσημέρι έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς.

Η πρόγνωση για την Κρήτη και όλη την Ελλάδα ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News