Στην «Ώρα Αιχμής» στην ΚΡΗΤΗ TV: Δύο ιστορίες πάλης με την λευχαιμία

Κρήτη
Στην «Ώρα Αιχμής» στην ΚΡΗΤΗ TV: Δύο ιστορίες πάλης με την λευχαιμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι συγκλονιστικές ιστορίες του Βαγγέλη και της Ελένης που κάνουν κάλεσμα ελπίδας για να κερδίσουμε την ίδια την ζωή

Πως μια εξέταση για να γίνεις δότης μυελού των οστών μπορεί να σώσει μια ζωή και να αλλάξει την ρότα ολόκληρων οικογενειών;

Δύο ιστορίες πάλης με την λευχαιμία από δύο ξεχωριστούς ανθρώπους σε «Ώρα Αιχμής», θέτουν τις βάσεις για μια ουσιαστική δημοσιογραφική έρευνα για την υγεία. Ο Βαγγέλης και η Ελένη μοιράζονται τις δικές ιστορίες και αναφέρονται στην προσωπική τους μάχη μέχρι την μεταμόσχευση.

Ξεχωριστοί επιστήμονες μιλούν για τον σπουδαίο αγώνα των ασθενών αλλά και την διαδικασία της μεταμόσχευσης ενώ σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου τα μέλη της Ηλιαχτίδας ειδικά για την εκπομπή ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ κάνουν κάλεσμα για να γίνεις δότης μυελού των οστών μέσα από μια απλή διαδικασία που θα δούμε σε απευθείας σύνδεση με το πολύκεντρο Ηρακλείου.

Απόψε σε «Ώρα Αιχμής» με απόλυτο σεβασμό ακούμε τις ιστορίες του Βαγγέλη και της Ελένης και κάνουμε κάλεσμα ελπίδας για να κερδίσουμε την ίδια την ζωή. Ένα πολύ ευαίσθητο θέμα με δυνατές αλήθειες και σημείο αναφοράς την ίδια την ελπίδα για μια ζωή γεμάτη υγεία. «Ώρα Αιχμής» στην ΚΡΗΤΗ TV, στις 22:00 με τον Μάνο Δασκαλάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News