Κρήτη

Συμφωνητικό συνεργασίας ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ & Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

Σ/Μ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ & Μεσογειακό Πανεπιστήμιο για τη διαχείριση αποβλήτων

Υπογραφή συμφωνητικού συνεργασίας μεταξύ των ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ & Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

Σήμερα, Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019, στις 09:30 π.μ., στο Ηράκλειο, στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου υπογράφηκε συμφωνητικό συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας Σ/Μ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ και του ΕΛΜΕΠΑ.

Το σχετικό συμφωνητικό υπογράφηκε μεταξύ της εκπροσώπου της εταιρείας ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ, κ. Χριστίνας Χαλκιαδάκη, του Πρύτανη του ΕΛΜΕΠΑ, Καθηγητή Ν. Κατσαράκη και του Δ/ντη του Εργαστηρίου Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής, Καθηγητή Θρ. Μανιού.

Η συνεργασία αυτή γίνεται στο ευρύτερο πλαίσιο υλοποίησης έργων που πραγματοποιούνται από το ΕΛΜΕΠΑ, σε θέματα διαχείρισης αποβλήτων.

Στο πλαίσιο της παρούσας συνεργασίας, η ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ, θα καλύψει το κόστος τροφοδοσίας του εμπλεκόμενου εργαστηρίου του Ιδρύματος με φυτικά υπολείμματα από τα Σ/Μ (υπεραγορές), ενώ θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της, πρότυπες μονάδες κομποστοποίησης.

Με το συγκεκριμένο συμφωνητικό επισφραγίζεται μια σχέση συνεργασίας της ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ, που τα τελευταία χρόνια έχει σταθεί αρωγός σε πολλές προσπάθειες του ιδρύματος.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια