«Αντιθέσεις»: Ο Τίτος Πατρίκιος «ξεδιπλώνει» τις σκέψεις του στο Γιώργο Σαχίνη

Κρήτη
«Αντιθέσεις»: Ο Τίτος Πατρίκιος «ξεδιπλώνει» τις σκέψεις του στο Γιώργο Σαχίνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυλαία απόψε για τις «Αντιθέσεις», με τον Γιώργο Σαχίνη να υποδέχεται στο στούντιο της ΚΡΗΤΗ TV τον Τίτο Πατρίκιο

Πρεμιέρα κάνει απόψε ο 24ο κύκλος εκπομπών των «Αντιθέσεων» της ΚΡΗΤΗ TV, με το Γιώργο Σαχίνη.

Αναμφίβολα, η πολύ-θεματική εκπομπή  συνεντεύξεων και συζητήσεων της ΚΡΗΤΗ-ΤV, «ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ», έχει δημιουργήσει πλέον στην βραδινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης ένα δύσκολο να καταρριφθεί προηγούμενο, αυτό της αδιάλειπτης παρουσίας επί 24 χρόνια.

Αυτό χάρη στην εμπιστοσύνη και την επιλογή του τηλεοπτικού κοινού της ΚΡΗΤΗ-TV κάθε Παρασκευή να αποτελεί η εκπομπή μία από τις σταθερές επιλογές στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα με κοινό ευρύτερα σε πανελλήνια εμβέλεια αλλά και εκτός Ελλάδας.

Η Πρεμιέρα για την τηλεοπτική περίοδο 2019-2020 για τις «Αντιθέσεις», είναι αυτή την Παρασκευή στις 22.00 το βράδυ, με μια εκπομπή ντοκουμέντο για τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Ένας από τους  τελευταίους εν ζωή ποιητές και πεζογράφους, της πρώτης μεταπολεμικής γενιάς της Ελλάδας, ανάμεσα στους 5 κορυφαίους της γενιάς του ο Τίτος Πατρίκιος και ο κριτικός της Ποίησης και ποιητής της  πρώτης μεταπολιτευτικής γενιάς, Αναστάσης  Βιστωνίτης, σε μια ανατρεπτική εκπομπή, λόγου ιδεών και αντιθέσεων που θα συζητηθεί.

Ο κορυφαίος, εν ζωή, της γενιάς του, στο γραπτό λόγο, Τίτος Πατρίκιος, ξεδιπλώνει σκέψεις, για την ζωή, τον έρωτα, τις μεγάλες ανατροπές και διαψεύσεις, την  ανθρωπότητα της δημιουργίας και της καταστροφής και χαρίζει μοναδικές στιγμές με την απαγγελία ποίησης  στις «Αντιθέσεις».

Απόψε, στις 10 το βράδυ, στην εκπομπή «Αντιθέσεις» της ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News