Αλέξανδρος Σταυρακάκης: Ο Κρητικός που κατέκτησε την παγκόσμια όπερα

Κρήτη
Αλέξανδρος Σταυρακάκης: Ο Κρητικός που κατέκτησε την παγκόσμια όπερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα όσα ανέφερε στην εκπομπή «ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ» και στον δημοσιογράφο Λευτέρη Κουμαντάκη

Με… μυλοποταμίτικη αύρα και έχοντας πάντα το χωριό του, τον Πρινέ, μέσα στην καρδιά, ο Αλέξανδρος Σταυρακάκης ανεβαίνει στη σκηνή και μαγνητίζει τα βλέμματα.

Η ζωή του είναι πλέον στο εξωτερικό, όπου διαπρέπει, ως βαθύφωνος και με σκληρή δουλειά καταφέρνει να κάνει τα παιδικά του όνειρα πραγματικότητα.

Ο σπουδαίος μπάσος με τις πολλές διακρίσεις που έχει κάνει τον κόσμο να μιλάει γι’ αυτόν, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» και μίλησε στον Λευτέρη Κουμαντάκη για τη δουλειά του, τη ζωή του αλλά και τις ρίζες που έχει από το Μυλοπόταμο.

Το χωριό του που… κυλάει μέσα στο αίμα του. Ο Αλέξανδρος Σταυρακάκης εκπλήρωσε ένα παιδικό του όνειρο.

Βγήκε νικητής στον 16ο Διεθνή Διαγωνισμό Τσαϊκόφσκι και οι λάτρεις της κλασικής μουσικής πλέον… παραμιλούν για εκείνον. Όσο, όμως, κι αν παλεύει καθημερινά για την καριέρα του, ο ίδιος δεν ξεχνά τον τόπο καταγωγής της.

Όπως λέει ο Αλέξανδρος Σταυρακάκης στην εκπομπή, όποτε βρίσκει χρόνο επισκέπτεται την ιδιαίτερη πατρίδα του και συναντά τους ανθρώπους της περιοχής.

Ο Μυλοποταμίτης βαθύφωνος συνεχίζει ακάθεκτος τις παραστάσεις του, το πρόγραμμά του είναι ασταμάτητο, το ίδιο και τα ταξίδια του. Και σίγουρα θα συνεχίσει να μας κάνει περήφανους…

https://www.youtube.com/watch?v=tELtUn73khs?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News