«Ώρα Αιχμής»: Δύο σπουδαίοι άνθρωποι, μιλούν για τη δική τους υπέρβαση

Κρήτη
«Ώρα Αιχμής»: Δύο σπουδαίοι άνθρωποι, μιλούν για τη δική τους υπέρβαση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια είναι η εικόνα των σοβαρών τραυματισμών από τροχαία σε δρόμους της Κρήτης με βάση μια έρευνα πέντε ετών από το Πολυτεχνείο Κρήτης

Τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαία ατυχήματα και άλλαξε η ζωή τους ριζικά. Δεν έμειναν με τα χέρια σταυρωμένα. Κοίταξαν το προβλήματα τους και άρχισαν την κατά μέτωπο επίθεση για να το αντιμετωπίσουν. Και τα κατάφεραν μια χαρά ανεβαίνοντας όμως ένα απίστευτο Γολγοθά.

Σήμερα είναι ανάμεσα μας και μοιράζονται την ιστορία τους. Στέλνουν ένα μήνυμα ελπίδας σε όλους εκείνους που η ζωή τους είναι συνδυασμένη πλέον με ένα αμαξίδιο ή ένα πρόσθετο μέλος.

Δύο σπουδαίοι άνθρωποι σε «Ωρα Αιχμής», μιλούν για τη δική τους υπέρβαση. Ποια είναι η εικόνα των σοβαρών τραυματισμών από τροχαία σε δρόμους της Κρήτης με βάση μια έρευνα πέντε ετών από το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Απόψε κάνουμε πρεμιέρα σε «Ώρα Αιχμής», στέλνοντας το μήνυμα ότι τίποτα δεν είναι ανέφικτο όταν πιστέψουμε εμείς οι ίδιοι στην δύναμη μας και απόψε οι καλεσμένοι μας θα μας δείξουν τον δρόμο για να ξεπεράσουμε ακόμα και τις πιο σοβαρές δυσκολίες που συναντάμε στην διάρκεια της ζωής μας.

Καλή τηλεοπτική σεζόν λοιπόν... σε «Ώρα Αιχμής», Δευτέρα στις 22:00 στην ΚΡΗΤΗ TV με τον Μάνο Δασκαλάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News